Anak Sihat Cerdas

Kesihatan anak adalah perkara paling penting bagi setiap ibu bapa.  Antara perkara yang perlu diutamakan adalah pemakanan yang sihat dan lengkap. Set Anak Sihat Cerdas shaklee ini dijamin untuk melengkapkan nutrisi  yang diperlukan oleh anak anak kita untuk membesar dengan baik. 
  

 

 

Set Anak Sihat Cerdas Shaklee

Vita-Lea Children

Multivitamin kanak-kanak difomulasi berdasarkan penyelidikkan 100++ tahun sains pemakanan dari pakar pemakanan dan saintis penyelidikan di Shaklee. Formulasi ini mengandungi spektrum lembaga mikronutrien dengan18 Vitamins & Minerals penting bagi pertumbuhan normal dan perkembangan kanak-kanak.  
Formulasi mesra gigi dengan manisan semula jadi dengan xylitol, yang tidak menggalakkan kaviti. Flavor Yummy Grape multivitamin kunyah ini sangat digemari oleh anak-anak.

Meal Shakes

Meal Shakes Shaklee adalah makanan segera untuk kanak-kanak yang nutrisinya sama seperti set hidangan lengkap dan rendah lemak.. Itulah sebabnya mereka memerlukan meal shakes kerana pilihan makanan segera yang juga baik untuk mereka. 
Menyediakan 19 vitamin dan mineral penting. Ini adalah nutrisi yang diperlukan bagi  anak-anak yang sedang membesar  dan meningkat remaja untuk kekal kuat dan sihat.
Meal shakes juga sumber terbaik serat pemakanan dan sumber protein yang kaya dengan kalsium. Dengan kebaikan ini ia bukan saja bermanfaat untuk kanak kanak tetapi semua golongan.

Chewable Vita-C Plus

Chewable Vita-C Plus100mg penting untuk meningkatkan fungsi imun dengan rasa limau yang terbaik. Dirumus khas untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tabletKelebihan Chewable Vita-C Plus Shaklee adalah membekalkan Vitamin C yang secukupnya untuk kanak kanak.

Omega Guard

Minyak ikan semula jadi, tulen dan berkepekatan tinggi. Omega Guard menyediakan  omega-3 asid lemak tulen EPA, DHA, dan lebih EPA memberi manfaat kepada kesihatan anda, manakala DHA adalah penting untuk perkembangan yang sihat dan normal. Satu hidangan OmegaGuardTM menyediakan 990mg omega-3 asid lemak.
Omega Guard dihasilkan dengan tiga kali proses penyulingan molekul proprietari yang mengumpulkan omega-3 asid lemak tulen, dan mengasingkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam banyak jenis ikan.
Kelebihan omega guard Shaklee untuk kanak kanak ialah membantu perkembangan otak yang sihat dan cerdas. Bukan itu sahaja, pengambilan yang konsistan membantu anak anda kurang demam, selsema.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *