Bisnes Tanpa Modal

Dalam keadaan ekonomi yang semakin perit, ramai yang mahu mulakan perniagaan tetapi terhalang dengan sumber kewangan untuk dijadikan modal. Juga tiada pengalaman untuk memilih dan mengerakkan bisnes dengan jayanya. Waktu kerja yang padat dan juga urusan keluarga. Langkah terbaik untuk anda adalah Bisnes Tanpa Modal secara online.

 

Atau anda bosan melakukan rutin yang sama tanpa ada perubahan. Kurang masa bersama anak-anak.  Ditambah tuntutan atau keperluan hidup yang semakin menghimpit. Bagaimana anda boleh bebas daripada semua ini?. Jawapannya mulakan online Bisnes Tanpa modal.

 

Pilihan yang tepat untuk anda adalah part time bisnes yang:

  • Tidak memerlukan modal dan pastinya tidak berisiko untuk rugi
  • Tidak perlu restok setiap bulan atau sebarang komitmen kepada pengeluar.
  • Boleh dilakukan bila bila masa yang tidak menganggu waktu kerja
  • Peluang untuk dikembangkan hingga memperolehi income yang infiniti dan boleh diwariskan kepada waris.

Pilhan yang terbaik adalah MLM, tetapi anda harus bijak memilih syarikat yang terbaik jika berminat dengan MLM. Pastikan yang betul stabil dan mengeluarkan produknya sendiri. Berapa lama syarikat tersebut bertahan dan apa kejayaannya yang dicapai. Manfaat yang diberikan kepada pengedar. Kelebihan produk yang dihasilkan dan yang penting tiada saingan. Juga pastikan tiada had pembelian minimum, baru la boleh dikatakann bisnes tanpa modal.

 

 

Kenapa Shaklee??

Jawapannya berbisnes Shaklee adalah yang terbaik. Kebajikkan anda sebagai pengedar akan terjamin, kerana jualan dalam pasaran sudah ditetapkan peraturanya. Kelebihan shaklee bukan hanya pada produk, tetapi sistem marketing yang ditawarkan sangat sangat mudah dan langsung tidak membebankan pengedarnya. Tanpa modal minumum, hanya perlu untuk daftar sebagi ahli dan boleh memulakan bisnes mereka sendiri. Juga tiada had pembelian yang ditetapkan, tidak seperti kebanyakan MLM. Mereka yang betul betul ingin bebas kewangan, bebas dari jadual yang memenatkan, Shaklee adalah pilihan yang tepat dengan memulakannya sebagai part time bisnes.

 

Pilihan bisnes lain tanpa modal, antaranya:

Affiliate – Keuntungan yang kecil

Droshipper – Untung agak kecil dan hanya sekali.

Agen hartanah/perumahan/insuran/unit amanah – bisnes tanpa modal tapi memerlukan komitmen yang tinggi terutamanya masa untuk menguruskannya, oleh itu tidak sesuai untuk mereka yang bekerja.

 

 

Kenapa Harus Berbisnes Online

Pasaran online terlalu luas, peluang mengembangkan perniagaan akan lebih mudah jika ada ilmu yang betul. Walaupun tanpa modal anda boleh lakukannya tanpa menganggu waktu bekerja dengan pulangan yang lumayan, dan anda bakal jutawan senyap.

 

Jom bersama kami, ini adalah satu satunya peluang yang mudah untuk anda mengubah masa hadapan menjadi lebih bermakna. Bimbingan dan sokongan berterusan, tutorial dan coaching secara online, kelas-kelas  yang boleh diuruskan di rumah anda sendiri.

 

Bimbingan untuk mempelajari ilmu bisnes online seperti pemasaran FaceBook, pemasaran blog, teknik-teknik perniagaan online terkini dan banyak lagi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *