Mandian Baby Organik – Atasi Kulit Sensitif

Shaklee terkenal dengan dengan produk semulajadi yang terbaik. Dijamin selamat 100% dan berkesan. Begitu juga set penjagaan bayi, hanya dari bahan semulajadi dan organik untuk kesihatan si manja. Mandian Baby Organik  Shaklee Atasi Kulit Sensitif. Sesuai untuk semua jenis kulit. Berkesan untuk atasi ekzema dan masalah kulit  yang lain.
Mandian Baby Organik - Atasi Kulit Sensitif

 

Ibu yang bijak pasti akan memilih Shakleebaby, mandian organik untuk bayi yang terbaik

✅ 99% natural
✅ 76% dari bahan organik
✅ Non-irritating, no-tears formula (tak pedih mata)
✅ Pediatrician tested
Ujian klinikal
✅ Ujian sensitf
Kesimbangan PH
✅ Hypoallergenic
Bebas parabens atau SLS (sodium lauryl sulfate)
Tanpa 1,4-dioxane atau formaldehyde
Tanpa pewarna dan bauan tambahan

Shakleebaby Soothing Lotion

Losyen semulajadi lembut ini diformulasi daripada biji bunga matahari organik dan minyak biji jojoba, ditambah dengan mentega shea. Lavender, chamomile, rosemary, dan minyak vanila untuk kesan menenangkan. Losyen ini adalah 99% asli dengan 87% bahan organik.
Sapu di mana-mana pada badan bayi untuk memanaskan badan, baik untuk kulit kering dan sensitif. Elakkan mata.

Shakleebaby Massage Oil

Massage Oil yang sangat lembut ini dibuat dengan minyak bunga matahari organik, lavender, dan chamomile untuk melembapkan dan merehatkan kulit. Ia 100% semulajadi dan 73% bahan organik.
 

Sapu dan urut di mana-mana di badan bayi untuk memberi keselesaan pada bayi, juga boleh untuk digunakan sebagai minyak rambut. Elakkan bahagian mata. 

Mandian Baby Organik - Atasi Kulit Sensitif

Shakleebaby Gentle Wash

Mandian Baby Organik – Atasi Kulit Sensitif yang mengandungi chamomile organik, lavender, dan asas aloe untuk menenangkan kulit. Ia 99% asli dengan 76% bahan organik. Formula ini tiada kesan pedih pada mata  adalah hypoallergenic, pH seimbang, dan sensitiviti diuji untuk mandi bahkan kulit yang paling lembut dengan cinta. Formula nonirritating ini menenangkan dan melegakan manakala lather ringan lembut pada kulit bayi.

Letakkan sedikit di telapak tangan anda atau kain lap yang basah. Gosok perlahan pada seluruh tubuh bayi tetapi elakkan pada kawasan mata. Bilas dengan air bersih.

Mandian Baby Organik - Atasi Kulit Sensitif

 

Kenapa Ibu Harus memilih mandian organik untuk bayi Walaupun kulit bayi tidak bermasalah.

Bahan-bahan dalam mandian ini adalah terjamin, kualitinya dikawal ketat. Tiada bahan terlarang yang boleh menjejaskan kesihatan bayi, walaupun untuk jangka masa panjang. Berbeza dengan kebanyakkan sabun mandian di pasaran yang mengandungi bahan terlarang. Untuk mengelakkan ibu dari terambil yang tidak selamat, memilih mandian organik untuk bayi dari Shaklee adalah pilihan yang tepat.

Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *