Fungsi dan Kebaikkan CoQTrol Plus – Tenaga Sel

Kekal aktif dan bertenaga dengan CoQ-Trol Plus yang mengandungi Coenzyme Q10, iaitu bahan yang sama dengan vitamin. Ia terdapat di setiap sel badan, dan sel-sel menggunakannya untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan oleh tubuh untuk pertumbuhan dan penyelenggaraan sel yang sihat. Sel yang sihat membentuk tisu yang sihat, seterusnya organ juga sihat. Organ yang sihat pastinya menjaga tubuh kita dengan baik.


Fungsi dan Kebaikkan CoQTrol Plus - Tenaga Sel

Bagaimana CoQ-Trol Plus Bekerja

Coenzyme Q10 merupakan komponen penting untuk pengeluaran tenaga dalam sel. Ia berada dalam mitokondria, iaitu tenaga sel.  Ia juga berfungsi sebagai antioksidan yang melindungi tubuh daripada kerosakkan yang disebabkan oleh molekul berbahaya.

Coenzyme Q10 tertumpu dalam sel-sel otak, jantung dan hati kita. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang diperlukan sepanjang hari. Ia juga merupakan antioksidan yang tinggi untuk melindungi sel-sel dari kerosakan radikal bebas.

Walau bagaimanapun, tahap Coenzyme Q10 berkurangan apabila kita semakin berumur. Penggunaan statin untuk menurunkan kolesterol juga boleh mengurangkan tahap Coenzyme Q10 dalam badan kita. Dengan pengambilan CoQ -Trol dapat meningkatkan Coenzyme Q10 yang diperlukan oleh sel.

migrain-CoQ10-otak-cergas

Keunikkan CoQ-Trol Plus

CoQ-Trol Plus adalah sejenis campuran proprietari semulajadi 100mg Coenzyme Q10 plus, resveratrol dan tokoferol. Untuk penyerapan optimum, ia dilengkapi dengan minyak zaitun sebagai sistem penghantaran.
Kajian telah menunjukkan bahawa 100mg Coenzyme Q10 memberikan pelbagai manfaat kepada badan. Untuk memastikan anda mendapat 100mg Coenzyme Q10, anda perlu mengambil:
 
Fungsi dan Kebaikkan CoQTrol Plus - Tenaga Sel 

Kandungan CoQ-Trol Plus

1 Capsule (678.789 mg)
Ingredients
Amount Per Capsule
Coenzyme Q10 (Ubidecarenone)
100 mg
Mixed Tocopherols
5.5 mg
Resveratrol(from Polygonum cuspidatum root extract)
2 mg

KKM series number:

KKLIU 3143/2017

MAL20172913NCR
Fungsi dan Kebaikkan CoQTrol Plus - Tenaga Sel

Testimoni

Fungsi dan Kebaikkan CoQTrol Plus - Tenaga Sel

Perlukan vitamin dan konsultan, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *