Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Dan Berkesan Secara Semulajadi.

Ramai diantara kita mengamalkan cara putihkan kulit dengan cepat. Cara mudah iaitu mengamalkan suplemen yang banyak dipasaran. Ngeri pula topik ni, sebenarnya kesan sampingan ubat putih ini sangat merbahaya. Antara kesan jangka masa pendeknya, sistem hormon terganggu menyebabkan haid tidak menentu. Apabila haid tiidak menentu, bnyak masalah kesihatan lain yang timbul seperti masalah jerawat, berat badan yang tidak normal. Kesan jangka masa panjang pula boleh merosakkan buah pinggang dan hati.


Kenapa Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Merbahaya

Perbandingan mudah yang MizzNora boleh bagi, lantai marmer rumah kita berwarna coklat, hari-hari kita basuh dengan bleach pun warna marmer itu tak akan berubah. Cuma permukaan lantai kita akan nampak sentiasa berkilat dan bersih. Begitu juga pakaian yang berwarna gelap jika dibasuh dengan bleach berlebihan akan mudah mereput.

Ini kan pula kulit kita yang sejak azali mahu ditukar dengan drastik. Ingat tone kulit muka boleh diputihkan sama dibahagain badan yang paling putih. Selalunya bahagian dada, jadi ingat itu lah kayu ukur korang.

Berbangga Dengan Warna Kulit Sendiri Untuk Tampil lebih Yakin dan Menawan.

Percaya lah setiap diantara kita adalah menawan, tampil yakin dengan kulit yang sihat dan berseri. Jangan mudah terpengaruh dengan produk pemutihan di pasaran. Banyak produk yang boleh menjejaskan kesihatan badan. Penghasilannya tanpa kajian dan jaminan pada kesihatan kita.

Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Menggunakan Produk Skincare

Ingatan ikhlas dari MizzNorra elakkan sama sekali produk suplemen pemutihan yang ada dipasaran. Pengeluaran produk tanpa kajian keatas kesan kesihatan kita, samaada kesan jangka masa pendek atau panjang.


Begitu juga skincare untuk kulit putih, banyak kesan buruk pada pengguna, keadaan yang nampak ketara adalah masalah jeragat, kulit mengelupas atau seakan melecur. Bengkak-bengkak dan juga
masalah jerawat makin serius.

Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Secara Semulajadi

Putih yang MizzNorra maksudkan bukan menukar warna kulit azali korang. Tetapi memulihkan dari kesan sinaran matahari atau apa apa cela. Penjagaan muka yang MizzNorra amalkan

Jom amalkan cara putihkan kulit dengan cepat hanya dengan 3 bahan ini:
3 sudu – Beras ( basuh bersih)
1/2 sudu- Gula
1/2 sudu –Garam

Panaskan atau goreng tanpa minyak kesemua bahan didalam kuali. Apabila gula dan garam hancur, beras berubah keperangan boleh matikan api.

Hancurkan( blend) beras tadi dan campurkan air panas. Biarkan sejuk dan sapu rata pada wajah. Basuh muka dengan air suam untuk buka liang pori. 

Sapu pada wajah lagi sekali dan gosok perlahan lahan, biarkan kering dalam 10 minit. Basuh dengan air suam. 

Pilih Skincare Yang Terbaik – YOUTH

Pemilihan skincare juga sangat memberi kesan kepada kulit. Pilih yang terbukti selamat. Pastinya MizzNorra sarangkan koang menggunakkan YOUTH. 
YOUTH untuk kulit putih dan sihat. Kandungan YOUTH sangat berkuasa untuk pemulihan kulit. Bagi mereka mempunyai kulit muka breakout kesan pemakaian skincare yang salah sebelum ini sangat sangat disarankan untuk memuluhkan kulit korang dengan YOUTH, sistem repair yang terbukti secara klinikal.
cara putihkan kulit

Formula dalam YOUTH adalah kuasa botani iaitu 100% semulajad. dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan dan kerosakkan kulit. Formula YOUTH mempunyai 8 paten, sesuatu yang sangat teruja, korang tak akan jumpa skincare lain yang di Patent kan tau. Kandungan YOUTH:

1.Lotus Japonicus
YOUTH Patent-pending, yang dicampur dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin. Lotus Japonicus dengan Ekstrak Buah Schisandra Chinensis membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada struktur kulit.

2.Muscadine Grape
Gabungan polifenol dr anggur muscadine yang ditunggu-tunggu, didapati dalam setiap produk koleksi YOUTH utk melindungi dan membaiki DNA selular dalam kulit anda sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

3.Vital Repair + Complex
Multi-paten Advanced Vital Repair + Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosak kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.


Cara Menggunakan YOUTH kat sini.

Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Dan Berkesan Secara Semulajadi

Kulit putih cantik  tidak cukup hanya penjagaan luaran. Keperluan suplemen tidak boleh dinafikan yang bertindak dari dalam seperti mengekalkan keanjalan dan kelembapan  kulit. 
Bagi wanita yang betul-betul prihatin untuk kecantikkan mereka, pastikan korang paling paling tidak mengambil Vitami C dan Kolagen. Vitamin C untuk melindungi kulit dari radikal bebas, manakala kolagen untuk memelihara struktur keanjalan kulit.

cara putihkan kulit

Untuk info lanjut, di alu-alukan hubungi MizzNorra: Whatsapp

One Reply to “Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Dan Berkesan Secara Semulajadi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *