Cara Tambah Pendapatan Dengan Shaklee – Bisnes Tanpa Modal

Shaklee adalah syarikat yang sangat kukuh dan diyakini. Sudah wujud lebih 100 tahun. Shaklee sudah berada di Malaysia sejak tahun 1988 Semua produk yang dihasilkan dari kajian saintifik, hanya berasaskan bahan semulajadi yang dijamin selamat dan berkesan. Sebab itu la sampai sekarang Shaklee terus kukuh. Sebab itu berbisnes untuk tambah pendapatan dengan shaklee sangat mudah kerana sudah dipercayai sejak dulu lagi.

cara tambah pendapatan dengan shaklee

#Shakleeeffect sebenarnya sangat memberi kesan positif kepada pengguna. Ramai diantara kami yang tambah pendapatan dengan shaklee kerana sangat berpuas hati dengan kesan shaklee. Semakin sihat, bertenaga dan awet muda.
  

Cara Tambah Pendapatan Dengan Shaklee – Bisnes Tanpa Modal

1. Daftar Ahli
Tiada modal yang diperlukan cuma daftar sebagai ahli RM79. Banyak sangat kelebihan lain sebagai ahli, bukan sahaja kita dapat membeli produk dengan harga ahli tetapi boleh mula berbisnes  secara online atau offline untuk tambah pendapatan 4-5 angka dan lebih. Selain itu, banyak insentif lain yang disediakan.

Ini adalah sistem online untuk semua ahli shaklee, yang berbisnes atau hanya membeli untuk keperluan sendiri. Tunjuk ajar akan diberikan sepenuh jika anda berdaftar bersama kami.

cara tambah pendapatan dengan shaklee

2. Menjual Dengan Harga Retail
Bila kita dah berdaftar sebagai ahli, anda boleh mulakan pemasaran produk untuk mencari pelanggan. Jualan produk Shaklee dengan kepada bukan ahli mestila dengan Harga Retail yang telah ditetapkan oleh syarikat. Dari situ kita boleh mendapat untung jualan.
3. Tidak Perlu Menyimpan Stok
Inilah kelebihan bersama Shaklee, anda boleh berbisnes tanpa sebarang modal selepas berdaftar sebagai ahli. Caranya dapatkan tempahan dan bayaran dari pelanggan terlebih dahulu, selepas bayaran yang diterima anda boleh membeli terus dari shaklee secara online. Penghantaran dilakukan oleh Shaklee.
Tugas anda sebagai distributor adalah memberikan konsultasi cara pemakanan yang betul kepada pelanggan.
4. Dropship
Bagi mereka yang berminat untuk dropship bersama kami, anda akan dapat untung retail sepenuhnya yang ditetapkan oleh Shaklee, tanpa menyimpan dan pos barang. Selepas berdaftar boleh dapatkan pelanggan dan hubungi kami untuk penghataran kepada pelanggan anda. Kaedah yang sama jika anda menempah secara online, cuma bagi pelanggan yang mahukan COD.
5. Khidmat SPA/Facial
Jika anda bersama kami, bimbingan untuk menyediakan khidmat facial/spa akan dilatih secara percuma bagi mereka yang berminat. Ini juga cara tambah pendapatan dengan shaklee yang sangat lumayan.
6. Bonus Shaklee
Selain daripada untung retail atau jualan yang kita dapat tunai dari jual beli dengan pelanggan, setiap belian produk kita akan mendapat point UV. Point UV tersebut berbeza untuk setiap produk, Shaklee akan memberikan BONUS setiap bulan mengikut point UV yang terkumpul di bawah akaun kita. BONUS yang ditawarkan bukan hanya cash tetapi lebih dari itu. Info lanjut.
BONUS tiada had sehingga 5-6 angka sebulan dan lebih. Jika anda berminat untuk tambah pendapatan dengan Shaklee bersama Norra (Founder Purity Family) boleh hubungi kami di maklumat berikut:-
Nama : Norra
ID Shaklee : 912061
Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120
Website: www.naturstory.com
                         mizznorra.blogspot.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *