Produk Untuk Muka Berminyak & Semua Jenis Kulit Hanya Dengan YOUTH Shaklee

Produk kecantikkan selalunya berbeza mengikut jenis kulit iaitu produk untuk kulit muka berminyak tidak sesuai untuk kulit yang normal dan sebaliknya. Tetapi YOUTH Shaklee baik dan berkesan untuk semua jenis kulit.


Walaupun baru dikeluarkan tidak bermakna YOUTH sama dengan produk produk lain. Kepakaran Shaklee dalam bidang kecantikkan sudah lama. Produk kecantikkan shaklee sebelum ini adalah Nutriwhite dan Enfullse. Kedua-dua produk ini juga sangat memuaskan hati pengguna. 
MizzNorra sendiri tak ada hati untuk mencuba produk lain walaupun dah kehabisan stok Nutriwhite. Selama 3 bulan kulit muka tanpa sebarang produk,  kecuali pencuci muka safi. Ini sebab dulu pernah guna waktu sekolah. Sebelum Nutriwhite MizzNorra pernah juga ambil SKII. Tapi kesannya tidak sebagus Nutriwhite. Sebab itu walaupun dah kehabisan stok pun tak ada hati untuk guna SKII lagi .
Jadi anda mesti boleh fikirkan, bagaimana KEBERKESANAN produk terbaru YOUTH yang mengambil masa 8 tahun untuk dikeluarkan. Pasti hasilnya terbaik. Jadi anda tak perlu susah-susah pikirkan jenis kulit muka berminyak ke, atau normal, ataupun kulit kering.

Jom Kenali YOUTH Shaklee

YOUTH Shaklee dikaji selama 8 tahun oleh YOUTH SHAKLEE ANTI AGING SKIN CARE REGIMENT sebelum dikeluarkan. Skincare semulajadi YOUTH diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.
YOUTH SHAKLEE mengandungi bahan aktif YOUTH COMPLEX termasuklah resveratrol yang terbukti untuk anti penuan yang sangat berkesan. Produk kecantikan kulit yang selamat 100% ini dihasilkan dari tumbuhan semulajadi dan BENAR-BENAR BERKESAN mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat, parut, kedutan, kusam dan pori. seawal 7 hari penggunaan. Terbukti YOUTH SHAKLEE produk kecantikkan muka terbaik.
Setelah Saintis, Beautician dan CEO Shaklee Corporation betul-betul berpuas hati dengan formulasi yang 100% bebas racun, 100% semulajadi dan 100% dari tumbuhan, barulah YOUTH SHAKLEE SKIN CARE dikeluarkan. Kesemua produk YOUTH ini di patenkan.
 Ada tak produk skincare lain-lain dipatenkan. Isu paten ini sangt besar tau.

Diuji secara klinikal 

Langkah Penggunaan YOUTH

Disini ada manfaat dan rawatan dalam setiap langkah mudah. Advanced Anti-Aging Regiment YOUTH termasuk:
Langkah 1: Luminous Gel Oil Cleanser: 3-dalam-1 pembersih muka dengan pH-seimbang tanpa sabun. Melicinkan kulit secara lembut, membersih dan menjaga kulit anda.
Langkah 2: Perfecting Skin Toner: Membebaskan sel-sel kulit dari kusam dan pencemaran alam sekitar. Hidrat dan menyuburkan untuk cerahkan kulit.
Langkah 3: Youth Activating Serum: 10X bertindak aktif untuk menyediakan langkah regenerasi kritikal. Memperbaharui kulit pada tahap selular untuk keremajaan kulit yang unggul.
Langkah 4 Siang: Age Defense Mineral Moisturizer: Zink oksida yang berasal dari alam semulajadi memberikan perlindungan SPA 30 Spektromektomi UVA / UVB yang tidak bebas. Vitamin dan botani melembapkan kulit anda dan memperbaiki tone kulit lebih sekata.
Langkah 4 Malam: Advanced Renewal Night Cream: Krim pembaikan malam yang disasarkan ini menyokong proses pembaharuan sel kulit anda. Campuran botani proprietari membantu pengeluaran kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bersinar. Terdapat dalam Light atau Rich Formula.
Langkah 5: Radiance Vita C-E: Bertindak menghapuskan tompok-tompok degil seperti jeragat dan parut dalam.
Langkah 1, 2 dan 3 digunakan pada siang dan malam. Kekerapan yang disarankan adalah 2-3 sehari.
produk untuk muka berminyak

5 langkah ini mampu memulih dan memenuhi keperluan kulit wanita asia seperti kita yang berdepan dengan cuaca panas dan lembap. Sinar UV ini boleh mengeringkan kulit yang menyebabkan kusam, timbulnya pigmentasi dan tone warna yang tidak sekata. Kesan kulit kering yang serius juga punca kepada kulit muka berminyak dan berjerawat.
Khas bagi wanita yang sukakan foundation atau BB Cream, YOUTH menghasilkan 4 tone yang sesuai untuk semua jenis kulit. Sapuannya hanya nipis tetapi kesan smooth dan natural. 

produk untuk muka berminyak

Kenapa Anda Wajib Memilih YOUTH

Banyak produk skincare lain di pasaran yang claim mereka adalah organik, semulajadi dan selamat, tetapi dari segi keberkesanan, pengguna tidak berpuas hati. Mereka juga tidak ada kajian untuk membuktikan produk mereka betul-betul semulajadi yang 100% selamat dan berkesan.
Oleh sebab itu, Shaklee betul betul berjaya ikat hati MizzNorra, semuanya dibuktikan melalui kajian, bukan saja untuk sihat malah tampil cantik dan awet muda secara semulajadi. Prinsip dalam Shaklee yang tak pernah goyah, berubah dari 100 tahun yang lepas.  Sebab itu kita semua akan sihat tanpa ada rasa ragu-ragu atau was-was dengan semua produk Shaklee.
Dapatkan produk untuk muka berminyak, kulit kering atau normal hanya dengan YOUTH.
MizzNorra akan berikan tunjuk ajar cara sebetulnya penggunaan YOUTH kepada anda apabila mendapatkan SET YOUTH dari kami sebagaimana yang diajarkan oleh Beautician Shaklee.
Hubungi MizzNorra, pengedar YOUTH seluruh Malysia yang diiktiraf oleh Beautician Shaklee sekarang: 019 7064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *