YOUTH SHAKLEE – Produk Skincare Semulajadi DIJAMIN Produk Kecantikkan Muka Terbaik

YOUTH SHAKLEE – Produk Skincare Semulajadi DIJAMIN Produk Kecantikkan Muka Terbaik pada masa sekarang.  YOUTH Shaklee mengantikan Nutriwhite dan Enfullse hasil kajian saintis dan pakar dermatologi yang mengambil masa 8 tahun untuk dikeluarkan.

youth-shaklee-produk-skincare-semulajadi-dijamin-produk-kecantikkan-muka-terbaik

Dijamin produk skincare semulajadi YOUTH adalah yang terbaik dipasaran. Juga sangat membanggakan hasil kajian santifik ini adalah di paten kan. Hak rekaciptanya tidak boleh diambil atau keluarkan oleh mana-mana pihak kecuali Shaklee.

Shaklee Advanced Anti-Aging Regiment berusaha keras dalam menghasilkan YOUTH untuk memulih dan mengekalkan tekstur kulit, keanjalan, tone yang sekata, seterusnya mengurangkan kedutan. Formula bagi setiap produk YOUTH Shaklee adalah baik untuk semua jenis kulit.

YOUTH  dijamin 100% natural diperbuat daripada tumbuhan, 100% bebas parabens, phtalates, hydroquinon, merkuri dan bahan mernahaya lain. Setiap produk dalam SET YOUTH SHAKLEE mengandungi bahan aktif YOUTH COMPLEX termasuklah resveratrol yang terbukti untuk anti penuan yang sangat berkesan.

Menghilangkan JERAWAT, JERAGAT dan PARUT, MENGECILKAN LIANG PORI seawal 7 hari penggunaan. YOUTH SHAKLEE – Produk Skincare Semulajadi DIJAMIN Produk Kecantikkan Muka Terbaik.

youth-shaklee-produk-skincare-semulajadi-dijamin-produk-kecantikkan-muka-terbaik

Apakah rawatan dan manfaat setiap produk YOUTH Shaklee ? bagaimana nak amalkan cara dan langkah penggunaan  Advanced Anti-Aging Regiment YOUTH dengan betul?

Langkah 1: Luminous Gel Oil Cleanser: 3-dalam-1 pembersih muka dengan pH-seimbang tanpa sabun.   Campuran vitamin, polifenol serta alga yang dipatenkan untuk membersih dan menghaluskan kulit dengan lembut. Tidak perlukan scrub, alga bertindak sebagai scrub membuang sel kulit mati secara semulajadi.

Langkah 2: Perfecting Skin Toner: Bertindak lebih daripada toner biasa untuk membuang sel kulit mati, menghidratkan dan lindungi pori dari ejen pencemar persekitaran.

Membekalkan nutrisi hasil campuran vitamin terbaik, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang memberikan hasil sangat berbeza dari toner biasa. Mencerah dengan tone kulit lebih sekata dan berseri.

Langkah 3: Youth Activating Serum: 10X bertindak aktif untuk membantu proses regenerasi sel-sel kulit yang kritikal. Memperbaharui sel kulit pada tahap selular untuk keremajaan kulit yang unggul.

Langkah 4 Siang: Age Defense Mineral Moisturizer– Bukan sekadar perlindungan kulit daripada sinaran matahari dengan SPF 50 UVA/UVB. Kaya dengan vitamin dan botani bernutrien untuk melembapkan dan merawat penampilan kulit anda secara menyeluruh, serta menghalang proses penuaan.

Langkah 4 Malam:  Advanced Renewal Night Cream – Krim malam yang disediakan ini menyokong proses pembaharuan sel kulit anda untuk kekal awet muda.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT : Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa tidur. Campuran botanikal khas membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH : Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah. Disarankan untuk mereka yang lebih berusia iaitu 40an keatas.

Langkah 1, 2 dan 3 digunakan pada siang dan malam. Kekerapan yang disarankan adalah 2-3 sehari.

Langkah 5: Radiance C&E digunakan waktu malam sahaja untuk merawat sel-sel kulit yang kritikal seperti jeragat, parut, lekuk berlubang pada wajah

Kami akan berikan tunjuk ajar cara sebetulnya penggunaan YOUTH kepada anda apabila mendapatkan SET YOUTH dari kami sebagaimana yang diajarkan oleh Beautician Shaklee. Juga cara yang lebih berkesan dengan pengalaman customer.

 
 

Keistimewaan dan Berbezanya YOUTH Shaklee dari NATURAL SKINCARE  Yang Lain

SKINCARE YOUTH diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Banyak produk skincare lain di pasaran yang claim mereka adalah organik, semulajadi dan selamat, tetapi dari segi keberkesanan, pengguna tidak berpuas hati dengan kesan yang dijanjikan. Dan rasa tidak selesa seperti rengsaan pada kulit,  kering atau lebih berminyak selepas pengunaan.

Oleh itu, Shaklee merasa ini adalah peluang untuk membantu wanita dan pengguna yang inginkan produk penjagaan dan kecantikan kulit yang selamat, yang 100% dihasilkan dari tumbuhan semulajadi dan BENAR-BENAR BERKESAN mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat, parut, kedut, kusam dan pori.

Maka lahirlah YOUTH – SHAKLEE ANTI AGING SKIN CARE REGIMENT . Ya Shaklee mengambil masa 8 tahun menjalankan kajian untuk menghasilkan Skin Care YOUTH Shaklee ini.

Setelah Saintis, Beautician dan CEO Shaklee Corporation betul-betul berpuas hati dengan formulasi yang 100% bebas racun, 100% semulajadi dan 100% dari tumbuhan, barulah YOUTH SHAKLEE SKINCARE dikeluarkan.  YOUTH Shaklee dijamin bebas bukan satu, bukan 100, tapi dijamin bebas 1500 jenis racun kosmetik.

youth-shaklee-produk-skincare-semulajadi-dijamin-produk-kecantikkan-muka-terbaik

Pastinya YOUTH SHAKLEE – Produk Skincare Semulajadi DIJAMIN Produk Kecantikkan Muka Terbaik. Produk skincare semulajadi nombor 1 pilihan semua wanita dan sesiapa sahaja pada masa sekarang yang pentingkan kecantikkan dan kesihatan kulit.

youth-shaklee-produk-skincare-semulajadi-dijamin-produk-kecantikkan-muka-terbaik

Hubungi kami, pengedar yang diiktiraf oleh Beautician Shaklee sekarang: 019 7064120

KESAN PENGGUNA YOUTH

Youth produk kecantikkan muka terbaik
Youth produk skincare semulajadi

Perlukan skincare  dan konsultan, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *