YOUTH SHAKLEE – Produk Skincare Semulajadi DIJAMIN Produk Kecantikkan Muka Terbaik.

YOUTH adalah produk skincare semulajadi terbaru dari Shaklee yang mengantikan Nutriwhite dan Enfullse hasil kajian yang mengambil masa 8 tahun untuk dikeluarkan. Dijamin produk skincare semulajadi YOUTH adalah yang terbaik dipasaran.  Juga sangat membanggakan hasil kajian santifik ini adalah di paten kan. Hak rekaciptanya tidak boleh diambil atau keluarkan oleh mana-mana pihak kecuali Shaklee.

 produk kecantikkan Muka terbaik
Shaklee Advanced Anti-Aging Regiment berusaha keras dalam menghasilkan YOUTH untuk membaik pulih dan meningkatkan tekstur kulit, tone, dan keanjalan kulit, seterusnya mengurangkan kedutan. Formula bagi setiap produk skincare semulajadi ini baik untuk semua jenis kulit.
Kesemua produk YOUTH  dijamin 100% natural, 100% Bebas  dari parabens, phtalates, hydroquinon, merkuri. Setiap Produk dalam SET YOUTH SHAKLEE mengandungi bahan aktif YOUTH COMPLEX termasuklah resveratrol yang terbukti untuk anti penuan yang sangat berkesan menghilangkan JERAWAT, JERAGAT dan PARUT, LIANG PORI BESAR  seawal 7 hari penggunaanTerbukti YOUTH SHAKLEE produk kecantikkan muka terbaik.
Produk Skincare Semulajadi

Disini ada manfaat dan rawatan dalam setiap langkah mudah. Advanced Anti-Aging Regiment YOUTH termasuk:

Langkah 1: Luminous Gel Oil Cleanser: 3-dalam-1 pembersih muka dengan pH-seimbang tanpa sabun. Melicinkan kulit secara lembut, membersih dan menjaga kulit anda.
Langkah 2: Perfecting Skin Toner: Membebaskan sel-sel kulit dari kusam dan pencemaran alam sekitar. Hidrat dan menyuburkan untuk cerahkan kulit.

Langkah 3: Youth Activating Serum: 10X bertindak aktif untuk menyediakan langkah regenerasi kritikal. Memperbaharui kulit pada tahap selular untuk keremajaan kulit yang unggul.
Langkah 4 Siang: Age Defense Mineral Moisturizer– Zink oksida yang berasal dari alam semulajadi memberikan perlindungan SPA 30 Spektromektomi UVA / UVB yang tidak bebas. Vitamin dan botani melembapkan kulit anda dan memperbaiki tone kulit lebih sekata
Langkah 4 Malam: Advanced Renewal Night Cream – Krim pembaikan malam yang disasarkan ini menyokong proses pembaharuan sel kulit anda. Campuran botani proprietari membantu pengeluaran kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bersinar. Terdapat dalam Light atau Rich Formula.
Langkah 1, 2 dan 3 digunakan pada siang dan malam. Kekerapan yang disarankan adalah 2-3 sehari.  

Kami akan berikan tunjuk ajar cara sebetulnya penggunaan YOUTH kepada anda apabila mendapatkan SET YOUTH dari kami sebagaimana yang diajarkan oleh Beautician Shaklee. 

Khas bagi wanita yang sukakan foundation atau BB Cream, YOUTH menghasilkan 4 tone yang sesuai untuk semua jenis kulit. Sapuannya hanya nipis tetapi kesan smooth dan natural. 

natural BB Cream

Keistimewaan dan Berbezanya YOUTH Dari NATURAL SKIN CARE  Yang lain

SKINCARE YOUTH diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.
Banyak produk skincare lain di pasaran yang claim mereka adalah organik, semulajadi dan selamat, tetapi dari segi keberkesanan, pengguna tidak berpuas hati dengan kesan yang dijanjikan. Dan rasa tidak selesa seperti rengsaan pada kulit,  kering atau lebih berminyak selepas pengunaan.
Oleh itu, Shaklee merasa ini adalah peluang untuk membantu wanita dan pengguna yang inginkan produk penjagaan dan kecantikan kulit yang selamat, yang 100% dihasilkan dari tumbuhan semulajadi dan BENAR-BENAR BERKESAN mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat, parut, kedut, kusam dan pori.
Maka lahirlah YOUTH – SHAKLEE ANTI AGING SKIN CARE REGIMENT . Ya Shaklee mengambil masa 8 tahun menjalankan kajian untuk menghasilkan Skin Care YOUTH ini.
Setelah Saintis, Beautician dan CEO Shaklee Corporation betul-betul berpuas hati dengan formulasi yang 100% bebas racun, 100% semulajadi dan 100% dari tumbuhan, barulah YOUTH SHAKLEE SKIN CARE dikeluarkan. 

YOUTH pastinya produk skincare semulajadi nombor 1 dan DIJAMIN produk kecantikkan muka terbaik, pilihan semua wanita dan sesiapa sahaja pada masa sekarang yang pentingkan kecantikkan dan kesihatan kulit. 

Hubungi kami, pengedar yang diiktiraf oleh Beautician Shaklee sekarang: 019 7064120

KESAN PENGGUNA YOUTH

Youth produk kecantikkan muka terbaik
Youth produk skincare semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *