Cara Hilangkan Jeragat Degil – Seawal 7 hari

Jeragat adalah melanin yang berlebihan terbentuk dari dalam kulit. Oleh sebab itu, jika rawatan hanya pada luaran sangat susah untuk dihilangkan. Cara Hilangkan Jeragat Degil  yang berkesan  ini adalah rawatan dalaman dan luaran hanya dengan produk semulajadi.

Rawatan Luaran

1.Laser – Ramai yang melakukan laser untuk hilangkan jeragat, namun masih tidak berkesan. Ini kerana laser bertindak mematikan sel/melanin yang ada, tetapi bagaimana dengan sel baru yang terbentuk?. Sel baru ini juga berisiko menghasilkan melanin. 
Ada juga sesetengah kes yang terjadi, bukan hanya sel melanin yang dihilangkan oleh laser, tetapi juga mematikan sel yang sihat. Jika ini berlaku, akan kelihatan kesan terbakar pada kulit. Sebab itu cara hilangkan jeragat dengan laser sebenarnya tidak efektif.
2.Skincare – Kaedah ini adalah pilihan ramai, kos yang murah dan bergantung pada jenis pemilihan skincare yang diambil. Berbeza dengan laser kosnya lebih mahal.
Namun keberkesanannya yang menjadi masalah. Tidak semua produk ini boleh mengatasi jeragat dengan berkesan. Pasti ramai yang berdepan dengan masalah ini kan.
Jom MizzNorra kongsikan, pasti korang teruja dengan hasilnya. Hanya konsistan dengan ‘Full Set YOUTH, jeragat korang dijamin berkurang seawal 7 hari. Juga dijamin tiada kesan sampingan yang membahayakan. Ini adalah cara hilangkan jeragat secara luaran yang terbaik. Amalkan cara penggunaan yang sebetulnya.

 Pengguna YOUTH

Cara Hilangkan Jeragat Degil - Seawal 7 hari
Cara Hilangkan Jeragat Degil - Seawal 7 hari

Rawatan Dalaman

Struktur kulit mempunyai beberapa lapisan yang terdiri dari epidermis, dermis dan hypodermis. Eperdermis adalah bahagian luaran yang terdedah dengan keadaan luar. Dermis bahagian tengah antara tiga lapisan ini. Hypodermis bahagian dalam yang bersama dengan kolagen.
Pada bahagian luaran kita boleh rawat dengan skincare, bagaimana pula bahagian dalam. Sebab itu kita perlukan rawatan dalaman dan luaran bersama-sama. Ambil nutrisi selengkapnya untuk kulit pulih dan halang penuaan pramatang serta cegah pigmentasi.

Produk Hilangkan Jeragat Dari Dalam

ESP – Protein untuk membantu penghasilan sel kulit baru.
GLA Complex– Mengawal dan stabilkan hormon yang menyebabkan masalah jeragat, glowing wajah dari dalam. Ini adalah produk hilangkan jeragat yang ‘wajib’.
Kolagen – menyokong struktur kulit yang sihat, anjal dan tegang.
Vitamin C – merangsang penghasilan kolagen dalam badan dan melawan radikal bebas.
Vivix – kaya dengan anti oksidan untuk menghalang dan memulihkan sel yang rosak.
CoQ-Troll – kebaikkan C0Q10 dalam CoQ-Troll bukan hanya jantung, malah juga kulit. CoQ10 adalah bahan asas yang bagi tenaga pada sel untuk bekerja. Jika tak bertenaga, kerja untuk memulih tidak dapat dilakukan dengan baik. Selain itu, CoQ-Troll juga bertindak melindungi kulit dari sinar UV dari dalam.
Ini lah cara hilangkan jeragat yang berkesan, iaitu rawatan luaran dan rawatan dalaman perlu diambil bersama. Kedua-duanya sangat penting dan saling melengkapi untuk memulihkan kulit dan hilangkan jeragat.
 

Ketahui punca jeragat penting untuk elakkan faktor risikonya

One Reply to “Cara Hilangkan Jeragat Degil – Seawal 7 hari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *