Testimoni Vivix- Fungsi dan Kebaikkan Vivix

Vivix berfungsi untuk memelihara dan membaik pulih sel/DNA dalam tubuh. Setiap organ dalam tubuh kita terbentuk daripada sel, apabila sel sihat, organ berada dalam keadaan normal dan tubuh pasti sihat. Sebab itu vivix berkesan dalam menjaga kesihatan yang menyeluruh. Ia dibuktikkan secara klinikal dan ribuan testimoni vivix.

testimoni vivix- fungsi dan kebaikkan vivix

Bagaimana Vivix Berfungsi

Kandungan utama dalam vivix adalah polifenol yang bertindak dalam pemulihan sel-sel badan. Fungsi dan kebaikkan vivix adalah membaiki sel DNA, kurangkan inflamasi sel, meningkatkan penghasilan tenaga sel dan elak akumulasi protein AGE. Dengan 4 mekanisme ini adalah lengkap untuk memelihara dan menyihatkan sel badan.

Kebaikkan Vivix

Vivix sangat baik untuk mereka yang menghadapi kencing manis, masalah jantung, buah pinggang, luka dan pelbagai masalah kesihatan yang lain. Vivix membantu membaik pulih fungsi sel tetapi tidak boleh mengatasi komplikasi serius kesan daripada penyakit tersebut. Maksudnya bagi mereka yang ada masalah kronik jangan salah anggap yang vivix mampu bertindak seperti ubat. Walaupun begitu banyak testimoni mereka yang sembuh dengan Vivix. Rawatan atau ubatan tidak boleh diabaikan.
Fungsi dan kebaikkan vivix mampu untuk menjaga tekanan darah, paras gula dalam darah (memastikan rintangan insulin berkurang) dan membantutkan pembentukkan protein AGE. Semua faktor ini adalah penyumbang kepada masalah kesihatan terutamanya fungsi organ dalam badan lemah, contoh masalah jantung, buah pinggang, mata rabun dan banyak lagi masalah kesihatan lain.
Walau bagaimanapun, kita wajib mengamalkan gaya hidup sihat terutamanya jaga pemakanan, dan bersenam. Elakkan makan bergula dan kolestrol tinggi, lebihkan sayuran hijau dan buah-buahan. Juga jadikan senaman sebagai rutin paling kurang 30minit setiap hari. Ini adalah perkara asas dalam memelihara kesihatan kita.
  

Testimoni Vivix

testimoni vivix
testimoni vivix

testimoni vivx

testimoni vivix


Bagaimana nak dapat VIVIX DENGAN HARGA JIMAT, hubungi kami sekarang 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *