Bisnes Online Mudah Tanpa Modal

Bisnes mudah adalah bisnes yang boleh diuruskan dengan minimum pekerja atau anda hanya boleh uruskan semuanya sendiri. Juga pulangan yang menguntungkan walaupun tanpa modal. Apakah ciri-ciri yang perlu diketahui untuntuk bisnes online yang mudah dan tanpa modal?

bisnes online mudah dan tanpa modal
 

Bisnes online mudah walaupun tanpa modal, anda perlu bijak memilih syarikat atau partner sebelum bermula. Ini lah perkara paling penting untuk pastikan usaha anda tidak sia-sia. Pilih syarikat yang kukuh dan kaji selidik dahulu produk atau servis yang ditawarkan. Kedua-dua ini mempengaruhi keberlangsungan pendapatan atau perniagaan anda di masa hadapan.

 

Andaiannya seperti pembekal, jika pembekal bermasalah atau produk yang dibekalkan tidak berkualiti, aktiviti perniagaan anda juga bermasalah. Mungkin pada permulaan bisnes anda maju tetapi tiada pengguna yang akan setia, dan bisnes anda tidak akan berkembang.

 

Ciri-ciri Bisnes Online Mudah

 1. Tanpa Modal, tanpa pembelian minimum untuk mendapatkan stok.
 2. Tanpa menyimpan stok, tanpa urusan pengeposan barang.
 3. Mempunyai sistem online yang merangkumi semua aktiviti perniagaan.
 4. Produk yang diperlukan seluruh komuniti atau masyarakat, penting untuk pasaran yang luas.

Hanya 4 ciri penting ini yang perlu anda pertimbangkan sebelum bermula. Walau bagaimanapun, penting juga untuk anda mengambil tahu pulangan atau keuntungan yang ditawarkan.

 

Jenis Keuntungan

Satu kali keuntungan runcit – keuntungan yang diperolehi hanya untuk setiap jualan yang dilakukan. Contoh bisnes satu kali keuntungan adalah seperti dropship. Keuntungannya juga kecil. Walaupun tiada risiko hasilnya sedikit.

 

Pendapatan pasif – keuntungan yang berterusan, hasil dari jualan anda sebelum ini. Bayaran akan diterima selagi pengguna masih meneruskan perkhidmatan yang diberikan. Contoh agen jualan telekom, astro, cuckoo dan banyak lagi perkhidmatan lain. Bayaran ini berbeza-beza dan anda perlu selidik terlebih dahulu syarikat mana yang menawarkan bayaran yang lebih tinggi. Begitu juga dengan agen insuran atau agen unit trust (pelaburan) akan memperolehi pendapatan/keuntungan pasif tetapi pengendaliannya tidak mudah.

 

Bonus pencapaian kumpulan – walaupun bisnes yang dijalankan bukan multilevelmarketing tetapi ada syarikat yang memperuntukkan bonus ini.

 

Keuntungan yang dinyatakan ini semuanya daripada hasil bisnes online mudah tanpa modal. Persoalannya mana satu pilihan anda? Pasti kita mahukan kesemuanya.

 

Multi level marketing adalah pilihan tepat. Bukan hanya keuntungan runcit, bonus pencapaian anda membina kumpulan/rangkaian juga berbayar. Hasil usaha anda dari awal akan diperolehi selagi mahu.

 

Ciri-ciri Multilevelmarketing Yang Terbaik.

 1. Produk yang diyakini, berdaya saing dan sentiasa diperlukan oleh ramai golongan termasuk kanak kanak, dewasa dan warga tua.
 2. Tanpa modal atau had pembelian minimum setiap bulan.
 3. Tanpa menyimpan stok, mengepos barang.
 4. Tidak perlu MAINTAIN POINT
 5. Mempunyai sistem online yang sangat mudah bagi urusan jual beli, dan semua urusan perniagaan.
 6. Ganjaran tunai iaitu keuntungan runcit.
 7. Intensif seperti Convention/holiday juga disediakan untuk ahli keluarga secara percuma.
 8. Slip pembayaran bonus diterima untuk pinjaman BANK.

Ciri-ciri bisnes online mudah tanpa modal yang dinyatakan ini pastinya hanya Shaklee. Keutuhan Shaklee terbukti iaitu sudah lebih 100 dipasaran yang didaftarkan dibawah akta jualan langsung di Malaysia

Sakit berusaha dan berkorban hari ini lebih bermakna daripada sakitnya penyesalan dikemudian hari.

 

Hubungi bisnes mentor online anda hari ini dan dapatkan ebook BAGAIMANA MENJADIKAN BLOG SEBUAH MESIN WANG. Ubah masa depan anda bersama kami dengan bertindak sekarang.

 

 

Hubungi Shaklee Bisnes Mentor Anda:

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *