Pembelian Shaklee Online – Kualiti Terjamin

Semua produk Shaklee boleh dibeli secara online. Pembelian sangat mudah iaitu melalui debit atau kredit kad. Pembelian Shaklee Online mempunyai dua akses iaitu untuk pengedar dengan harga ahli, dan bukan ahli dengan harga jualan.

Pembelian Shaklee Online - Kualiti Terjamin

 

Langkah pertama untuk Pembelian Shaklee Online dengan harga lebih murah adalah mendaftar sebagai ahli untuk dapatkan akaun web Shaklee. Pendaftaran ahli juga boleh secara online atau hubungi kami untuk lebih mudah.

JOIN NOW                                                                                                         HUBUNGI PENGEDAR ANDA

Pembelian Shaklee Online - Kualiti Terjamin

 

Langkah kedua log in Shaklee2u.com.my dengan username dan password yang anda terima melalui email atau mesej selepas pendaftaran. Belian dengan harga ahli boleh dilakukan selepas mengaktifkan akaun. Caranya beli  starter kit, atau apa-apa produk dengan jumlah 200 UV (ahli percuma).

Pembelian Shaklee Online - Kualiti Terjamin

Atau Pembelian Online Shaklee melalui ‘e-sell’ dengan harga bukan ahli.

Kelebihan Pembelian Terus Dari Shaklee

Pastikan anda melakukan Pembelian Shaklee Online hanya dari Web Shaklee.

Kenapa? Ini kerana tiada jaminan produk yang berkualiti dari segi tarikh luput terutamanya Vivix.

Pembelian Shaklee Online menjaminkan kepuasan kepada pelanggan dengan:

 • Produk original yang berkualiti.
 • Tanpa risiko tarikh luput
 • Tiada risiko barangan tiruan
 • Tuntutan jika produk tidak cukup atau tidak diperolehi seperti yang ditempah

Penghantaran terus dari Shaklee mengikut kawasan yang telah disenaraikan. Walau bagaimanapun jika anda menghadapi masalah dalam pembelian dari sistem Shaklee, sila dapatkan bantuan dari pengedar shaklee.

Setiap pembelian melalui pautan kami di naturstory.com pasti akan diberi guideline  cara pegambilan yang disarankan. Konsultansi untuk pemilihan produk yang sebetulnya untuk keperluan pengguna.

 

Kenapa Vitamin Wajib Untuk Semua

Vitamin bukan untuk mereka yang ada masalah kesihatan sahaja. Malah mereka yang mahu kekalkan kesihatan sangat digalakkan mengambil vitamin.

Menurut kajian dan pengalaman dietitian shaklee, Dr. Sonhee. Tidak ada menu yang betul-betul mampu menyediakan nutrien yang diperlukan oleh tubuh seperti yang disarankan oleh USRDA. Kajian yang dijalan oleh kumpulan beliau menunjukkan:

 • Kita perlu makan terlalu banyak jenis makanan
 • Tubuh kita tidak dapat menyeimbangkan kandungan nutrien. Ini kerana setiap makanan kandungan nutrisinya lain-lain. Ada yang lebih ada yang kurang.
 • Jika kesemua nutrisi dipenuhi melalui makanan, badan kita akan menerima kalori yang sangat tinggi.

Kesimpulannya, kita tidak akan dapat penuhi semua keperluan zat untuk tubuh daripada makanan. Juga ada kajian yang membuktikan kebanyakkan penyakit timbul kerana kekurangan zat. Sebab itu kita semua perlukan vitamin. Mencegah lebih baik dari merawat.

 

Hubungi Norra

Pembelian lebih mudah dengan menghubungi Norra. Pembelian vitamin anda juga dibuat melalui Pembelian Shaklee Online. Penghantaran terus kepada anda oleh pihak Shaklee. Untuk mereka yang mahukan COD juga disediakan.

Norra pakar dalam membantu ibu hamil secara sihat, keperluan berpantang dan menyusu. Set kecantikkan dari dalam. Set turunkan kolestrol. Set Darah tinggi dan diabetes. Set detok dan kurus.

Vitamin yang disarankan adalah berdasarkan:

 • Punca masalah yang dihadapi
 • Bagaimana memilih vitamin yang diperlukan.
 • Cara pengambilan vitamin yang betul.
 • Cara pemakanan yang lebih berkesan.

 

Perlukan vitamin, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

2 Replies to “Pembelian Shaklee Online – Kualiti Terjamin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *