Bisnes Paling Senang Dengan Untung Berganda

Ramai yang nak berbisnes tetapi sentiasa berfikir tiada bakat, tiada ilmu, tak de darah bisnes, tak ada modal. Macam-macam alasan yang bermain dalam fikiran yang membantutkan tindakan anda. Saya nak kongsikan bagaimana ciri-ciri. Bisnes Paling Senang Dengan Untung Berganda.

Ciri utama bisnes paling senang pastinya  tanpa modal (wang tunai). Jangan cakap nak bisnes yang tak perlu cari orang. Kenapa?

 

Bisnes adalah perniagaan iaitu ada jual dan beli antara dua individu. Antara dua syarikat. Ia tak mungkin sama sekali dengan satu pihak.

 

Jadi berhenti bagi alasan susah cari orang jika mahu berbisnes. Kita perlukan orang untuk menjual apa sekali pun. Apa yang anda patut lakukan? Jawapnya kenal pasti ciri-Ciri Bisnes Yang Paling Senang untuk dimulakan.

 

 

Apakah Ciri – Ciri Bisnes Paling Senang Tu?

 1. Tanpa modal
 2. Tanpa simpan stok ( so tak perlu pos dan urus stok)
 3. Tidak perlukan pekerja
 4. Tanpa perlu rekodkan aliran keluar masuk duit (akauntan)
 5. Waktu bisnes yang bebas
 6. Boleh dilakukan dimana-mana lokasi
 7. Barang yang diperlukan oleh ramai orang
 8. Barang atau produk yang berkualiti.
 9. Urusan boleh dilakukan sepenuhnya secara online
 10. Network yang boleh dibina dengan pelbagai cara yang sesuai dengan kehendak dan kebolehan anda.

 

Berdasar ciri-ciri bisnes yang saya kongsikan, anda boleh mula mengenal pasti apa bisnes yang paling senang. Kenal pasti maksudnya mula mencari peluang bisnes yang ditawarkan.

Bisnes Paling Senang Dengan Untung Berganda

Walau bagaimanapun, kriteria lain yang juga penting adalah profil syarikat tersebut. Keutuhan dan keupayaan syarikat untuk terus maju. Kita tidak mahu usaha kita terkubur bersama syarikat tersebut.

 

 

Pemilihan Syarikat Yang Terbaik

Antaranya yang perlu diambil kira:
 1. Mengeluarkan sendiri produk dan terbukti bermanfaat.
 2. Tiada pesaing
 3. Mempunyai teknologi dan R&D sendiri
 4. Sistem bisnes yang adil, bukan mereka yang upline mendapat keuntungan lebih.
 5. Usia syarikat itu sendiri kerana ini membuktikan keutuhan mereka
 6. Ada jaminan hasil usaha anda boleh diwariskan kesemuanya kepada ahli keluarga/anak anda.

 

Kesemua ciri-ciri ini perlu diambil kira, untuk memastikan masa depan kita terjamin.  Wariskan bermaksud anak-anak kita boleh teruskan dengan network yang telah dibina.

 

Sama seperti kita membina syarikat sendiri. Semua ini boleh diteruskan oleh waris kita.

 

Perkongsian ciri-ciri Bisnes Paling Senang Dengan Untung Berganda ini sebenarnya bisnes bersama shaklee. Inilah yang kami dapat bersama Shaklee. Memang banyak pilihan bisnes lain. Namun tidak semuanya mempunyai ciri-ciri diatas. Bagaimana >>potensi income Shaklee<<

 

Bisnes Paling Senang Dengan Untung Berganda

 

 

Kenapa Semua Ciri Ini Sangat Penting?

Kita lihat pada kriteria pesaing. Saya nak kupas isu yang agak sensitif. Perbandingan antara 2 syarikat penapis air utama di Malaysia. Syarikat pertama yang masuk dalam Malaysia yang kita tahu adalah Syarikat Co. Kemudian diikuti Cu.

 

Bagaimana dua syarikat ini bersaing? Keupayaan dan teknologi dari negara yang sama. Apa yang berlaku dulu Syarikat Co adalah jenama yang menguasai seluruh pasaran Malaysia dalam penapis air berservis.

 

Namun dengan adanya Syarikat Cu, jualan Syarikat Co merudum sehingga memaksa Syarikat Co melakukan iklan dan jualannya sendiri.

 

Jika ini berlaku, bagaimana nasib ajen mereka. Saya rasa semua orang boleh fikirkan jawapanya . Sebab itu kita perlu memilih syarikat yang tiada pesaing untuk jalankan Bisnes Paling Senang Dengan Untung Berganda.

 

 

Bagaimana Shaklee Dikatakan Tiada Pesaing?

Shaklee adalah pengeluar vitamin semulajadi pertama di dunia. Shaklee mempunyai kepakarannya sendiri. Hasil kajian dan formulanya sangat banyak di paten kan. Ini bermakna kita hanya boleh dapatkan vitamin shaklee hanya daripada Shaklee.

 

Shaklee sangat berbeza daripada vitamin lain, keberkesanannya diuji sepenuhnya kepada pengguna Shaklee selama 20-30 tahun. Kajian ini tidak dilakukan oleh mana-mana pengeluar vitamin lain. >> Kajian Land mark study<<

 

Hubungi Shaklee Bisnes Mentor Anda:

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *