Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda

Jom fikirkan apa kriteria pemilihan skincare anda. Artis sebagai duta? Iklan dalam radio dan TV? Atau hanya testimoni yang viral di Facebook. Dan ada kelulusan KKM!!.  Adakah semua ini jaminan untuk dapatkan Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda yang selamat, berkesan?.

Jawabnya semua ini tidak menjamin keberkesanan dan kesihatan anda. Sebab itu banyak kes yang kita boleh lihat kulit breakout teruk disebabkan penggunaan kosmetik atau skincare. Bagi mereka yang berbisnes semua itu adalah strategi untuk melariskan produk mereka.

 

Artis cantik sebagai duta hanya sekadar bergambar dengan produk tanpa mengamalkannya. Begitu juga iklan dalam TV atau radio. Semua itu berbayar untuk keuntungan kedua-dua pihak

 

Testimoni pula ada yang betul dan ada juga yang dibuat-buat. Produk yang ada kelulusan KKM sebenarnya sekadar memastikan tidak mengandungi bahan terlarang. KKM tidak menjalankan sebarang kajian membuktikan keberkesanan produk tersebut.

 

Tahukah anda, walaupun hanya disapu pada permukaan kulit, 80% akan diserap kedalam tubuh anda. 

 

Produk Timbang Kilo

Banyak produk yang ada dalam pasaran tempatan adalah kosmetik timbang kilo. Produk yang dihasilkan daripada bahan terlarang untuk kesan yang lebih pantas. Maksudnya hanya dibungkus semula dan dipasarkan oleh individu/syarikat yang berbeza.

 

Sangat mudah diperoleh di pasar malam, kedai jamu dan juga secara online dengan testimoni yang sangat mengujakan.

Bahayanya kita bukan sahaja terdedah dengan masalah kulit breakout, malah risiko penyakit kritikal seperti buah pinggang rosak. Bagi ibu hamil ia juga boleh membahayakan kesihatan kandungan anda.

 

Membayangkannya saja sudah naik bulu roma. Elok-elok nak kulit muka cantik, mulus, gebu dan anjal, tak pasal-pasal dapat pakej sakit buah pinggang 10 tahun kemudiannya pula. Konon nak berjimat, beli produk warna-warni  kat pasar malam, lepas tu tanggung bil RM10,000 sakit buah pinggang. Tak pasal-pasal kan?

 

Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda 4

 

Produk Skincare Di Drug Store, Shoppig Mall

Tidak dinafikan produk-produk ini ada yang elok dan selamat digunakkan. Tetapi ada juga yang boleh membahayakan kesihatan anda dalam jangka masa panjang. Contoh yang tengah femes produk kecantikkan korea, ingat tidak semua selamat untuk digunakan walaupun ia dijual dalam farmasi dan pusat membeli belah.

 

Contoh penggunaan paraben, boleh menyebabkan kulit cepat tua. Paraben boleh bertindak balas dengan sinar UV membuatkan kulit anda cepat kusam. Sebab itu Skincare Anti-Aging tersebut tidak berkesan.

 

Harga produk-produk ini pula sebenarnya ada yang jauh lebih mahal berbanding YOUTH.

 

 

YOUTH™ – Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda

Bagi anda pengguna bijak yang sedar akan bahaya racun kosmetik sebegini, tukarlah kepada skincare yang 100% semulajadi.

Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda 1

 

Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda 3

YOUTH™ adalah Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda yang dikeluarkan selepas 8 tahun kajian oleh pakar kecantikkan dan ahli sains.

 

Dijamin bebas bukan satu, bukan sepuluh & bukan 100, tapi dijamin bebas 1500 jenis racun kosmetik yang diiktiraf berbahaya di Malaysia.

 

Manfaat YOUTH™ dijamin oleh Shaklee untuk kita semua, iaitu Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda untuk semua peringkat umur dan semua jenis kulit.

 

Sesetengah produk YOUTH™ dihasilkan khas untuk kita kulit asia. Iaitu pelindung UV (sunblock) dengan SPF 50. Malaysia sangat panas berbanding Eropah, jadi memerlukan SPF50 keatas untuk pelindungan sepenuhnya daripada sinar UVA dan UVB. Apa yang dimaksudkan 10 tahun lebih muda? Info lanjut >>YOUTH™<<

 

Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakkan YOUTH™

Kenapa anda perlu dapatkan YOUTH sekarang, Shaklee tawarkan harga yang sangat menarik dan percuma YOUTH facial cleaser device.

Skincare Anti Aging 10 Tahun Lebih Muda 3

 

Perlukan vitamin/skincare,  hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *