Bisnes Mudah Untuk Pelajar – Jana Income Pilot Level

Bagi pelajar sebenarnya anda ada banyak peluang untuk mendapatkan income sendiri dan tidak bergantung kepada pinjaman pendidikan. Banyak bisnes mudah untuk pelajar yang tidak memerlukan modal dan urusan jual beli secara terus.

bisnes-mudah-untuk-pelajar-jana-income-pilot-level1

Jom sertai kami dan Jana income Pilot Level. Ya, income boleh dicapai sehingga 4 5 6 angka bergantung pada kemahuan kita.  Ramai pelajar yang sudah buktikan ini semua tidak mustahil.

Dengan hanya berdaftar sebagai ahli, kemudia anda boleh fikirkan berapa jumalah income yang anda mahukan tanpa sebarang modal. Group support yang sentiasa aktif dan membantu anda untuk capai target yang diimpikan.

Bisnes Mudah Untuk Pelajar – Jana Income Pilot Level Hanya Dengan Shaklee

Mulakan bisnes Shaklee tanpa perlu menyimpan stok. Langkah pertama adalah guna dan berkongsi manfaat Shaklee bersama rakan dan keluarga. Ya, dengan permulaan semudah ini anda mampu untuk Jana income Pilot Level bersama Shaklee

Bisnes Mudah Untuk Pelajar – Kenapa Mesti Shaklee

1. Kelebihan Produk

Produk Shaklee dijamin yang terbaik dipasaran, jadi sebagai pelajar anda tidak terdedah dengan risiko atau kesan sampingan yang terpaksa berhadapan dengan pengguna.

Yang paling utama ialah produk Shaklee BEYOND ORGANIC dan bisnes Shaklee bukan semata-mata untuk keuntungan pada pihak Shaklee tetapi untuk manfaat kepada semua.

Beyond organic maksudnya Shaklee bukan sekadar buat produk untuk dapat cop “Certified Organic” Tahukah anda bahawa produk yg dapat ‘certified organic’ masih ada tolerance untuk ‘tidak organik sepenuhnya’. Jika ada penemuan pestisid di bawah skala yg dibenarkan, masih boleh dapat sijil. Tetapi Shaklee tak.

Buktinya Shaklee pernah hentikan pengeluaran Alfalfa yang terkena tempias pestisid dari ladang sebelah (bukan Shaklee). Walaupun ada penemuan pestisid 0.000001% pun Shaklee akan tolak terus sumber tersebut

Shaklee sangat pentingkan kualiti. Setiap tahun, juta-juta USD dilaburkan untuk kajian dan pemeriksaan produk. Shaklee banyak salurkan modal untuk kajian,  ini adalah manfaat untuk pengguna iaitu kita ta semua dapat nikmati produk yang terbaik antara yang terbaik.

Pendekata, standard Shaklee adalah berbeza dengan suplemen-suplemen lain di pasaran. Maklumat penuh boleh diperolehi dari booklet ‘Shaklee Difference’, H&W Talk dan Shaklee Academy.

2. Kelebihan Syarikat

Telah wujud lebih 100 tahun. Pengeluar vitamin semulajadi pertama di dunia. Dipasarkan diseluruh dunia. Mengeluarkan semua produknya sendiri dan mempunyai pusat kajian penyelidikkannya sendiri.

Tidak pernah ada rekod bermasalah dengan pembayaran bonus kepada ajen di seluruh dunia. Intensif yang sangat banyak dan boleh di kongsi bersama keluarga, tidak seperti kebanyakkan multi level marketing lain yang hanya peruntukkan kepada ahli mereka.

bisnes-mudah-untuk-pelajar-jana-income-pilot-level

3. Kelebihan Sistem Bisnes Shaklee

  • Tanpa sebarang modal minimum, anda hanya perlu berdaftar sebagai ahli dan mulakan bisnes anda sendiri.
  • Urusan penghantaran produk boleh dilakukan sepenuhnya oleh Shaklee.
  • Sistem online sepenuhnya untuk berurusan seperti pembayaran bonus, info produk, pendaftarn ahli dan lain-lain. Sangat bermanfaat bagi anda sebagai seorang pelajar.
  • Tidak mengamalkan konsep piramid dimana upline mendapat bonus lebih. Sama sekali tidak.

Hubungi Shaklee Bisnes Mentor Anda:

Nama : Norra 

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *