Peluang Berniaga Untuk Suri Rumah

Peluang berniaga untuk suri rumah maksudnya anda tidak perlu keluar untuk menguruskan bisnes anda. Jangan salah faham, ini bukan dropship yang hanya untung sekali. Tapi boleh dijadikan pencen bulanan dengan pendapatan 4, 5 6 angka atau lebih lagi jika di usahakan. Bukan hanya untuk suri rumah, malah sesiapa sahaja yang berimpian untuk ubah masa depan.

Peluang-Berniaga-Untuk-Suri-Rumah

Anda mungkin dah banyak berbisnes dan dah penat tukar-tukar bisnes kerana hasilnya yang tidak setimpal dengan masa yang diluangkan. Jom bersama kami untuk ubah masa depan anda dengan iziNya.

Peluang Berniaga Untuk Suri Rumah – Ciri-ciri Perniagaan Yang Wajib Ada

Peluang berniaga untuk suri rumah ini bukan bisnes sebarangan malah dijamin dan diakui oleh ramai mereka yang sudah berjaya. Anda tidak perlukan modal yang besar, cukup dengan menjadi ahli bersama kami dengan bayaran RM65 seumur hidup. Betul ke? Kenapa?

  1. Produk Yang Di Jamin Berkesan dan Selamat

Ini perkara paling penting dalam memilih perniagaan. Bukan sahaja untuk dapatkan repeat order malah insya Allah terhindar dari ‘dosa’ menyusahkan orang lain.

Pada masa sekarang, terlalu banyak produk oleh ‘founder’ tetapi sebenarnya mereka membeli dari kilang dan dikeluarkan dengan jenama sendiri. KKM dah tak terkejar untuk pastikan semua ini selamat.

Sebelum mula berniaga, perkara yang perlu anda lakukan adalah selidik latar belakang syarikat dan bagaimana produk mereka dihasilkan. Antara kriteria yang perlu ada:

  • Mengeluarkan sendiri produk mereka tanpa orang perantaraan untuk jaminan kualiti terbaik.
  • Menjalankan penyelidikan dan kajian oleh mereka yang bertauliah.
  • Jaminan keberkesanan produk oleh pengeluar dengan bukti kajian saintifik.
  • Ujian klinikal terhadap setiap sumber yang digunakan.
  • Pengalaman dan teknologi syarikat.

Semua ini penting untuk pastikan bisnes anda terus maju. Dengan ciri-ciri ini, pembeli akan lebih yakin dan terus percaya dengan produk yang anda pasarkan.

  1. Permintaan Tinggi – Keperluan Semua Lapisan

Risiko utama dalam berniaga produk adalah jenis barangan yang perlu ikut trend semasa.

Jika ya, masalah stok yang tak laku pasti jadi beban kepada anda. Masalah ni selalunya mereka yang peniaga produk fesyen. Memang la mudah dapat modal balik. Tapi yang kita nak bukan balik modal tapi untung berganda-ganda dan untuk jangka masa panjang. Betul tak ?

Jadi, pilih produk yang evergreen. Yang diperlukan oleh semua lapisan tidak kira masa. Berkualiti dan dipercayai berkesan.

  1. Boleh Mula Pada Bila Masa Tanpa Modal

Bukan sahaja tak perlukan modal minumum, malah tidak perlukan kedai, lesen, pekerja dan sebarang peralatan kecuali handphone. Sebaik saja berdaftar, anda boleh terus mula buat jualan.

  1. Peluang Berniaga Untuk Suri Rumah – Hanya Perlukan Smartphone

Handphone yang mempunyai capaian internet sudah membantu untuk anda menjana income 4, 5, 6 angka atau lebih. Semua aktiviti bisnes seperti pemasaran, tempahan, penghantaran barang, pembayaran bonus, belajar (pengiraan keuntungan, ilmu produk) dan sebagainya hanya secara online.

5. Bukti Ada Mereka Dah Berjaya

Ini antara kriteria yang paling penting sebelum anda memilih bisnes. Kalau tak ada yang berjaya, baik jangan buat. Ini akan rugikan masa dan tenaga anda walaupun tiada risiko kerugian modal.

Hubungi Shaklee Bisnes Mentor Anda:

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *