Bisnes Untuk Mereka Yang Sibuk

Masih ramai yang perlukan pendapatan tambahan walaupun dah bekerja. Jika anda menghadapi perkara ini, sebenarnya masih ada pilihan untuk berbisnes. Apakah tip-tips untuk memilih Bisnes Untuk Mereka Yang Sibuk bekerja ?

Bisnes-Untuk-Mereka-Yang-Sibuk-1

Tips Memilih Bisnes Untuk Mereka Yang Sibuk

Pemilihan bisnes yang tepat adalah perkara paling utama untuk memastikan anda mampu mengembangkan perniagaan anda. Antara perkara penting dalam pemilihan Bisnes Untuk Mereka Yang Sibuk adalah:

 1. Sistem Bisnes Yang Disediakan Oleh Syarikat

Sistem yang disediakan mampu memberi anda ruang untuk menjalankan aktiviti bisnes dalam ruang masa anda sendiri. Antaranya sistem online untuk memudahkan segala urusan perniagaan. Tidak memerlukan anda untuk menguruskan stok sendiri, tidak memerlukan modal untuk mula berbisnes. Tiada had masa tertentu untuk proses jual beli.

 1. Kestabilan Syarikat

Syarikat yang stabil, kukuh dan berdaya saing penting untuk memastikan kelangsungan bisnes anda terus berkembang dimasa hadapan. Usaha kita hari ini boleh diwariskan kepada anak-anak dan bukan hanya mendapat pulangan dalam jangka masa terdekat.

Ciri-ciri syarikat yang stabil dan seperti
 • Mengeluarkan produknya sendiri. Tidak bergantung kepada pihak lain
 • Mempunyai pusat kajian dan pembangunan, tenaga pakar dalam bidang yang berkaitan.
 • Sudah diwujudkan dalam tempoh yang lama.
 • Rekod pembayaran bonus yang bersih kepada pengedar.

Bisnes-Untuk-Mereka-Yang-Sibuk

 1. Jumlah Pemberian Bonus

Tiada jumlah maksimum yang dihadkan. Bonus atau pulangan semuanya atas usaha yang dikerjakan. Kerja yang diusahakan berpotensi untuk terus berkembang.  Antara bisnes dengan pulangan yang lumayan walaupun tanpa modal.

 1. Manfaat Produk Keatas Pengguna

Kelangsungan bisnes sangat dipengaruhi oleh kebaikkan dan manfaat produk yang ditawarkan. Oleh sebab itu, faktor pemilihan utama Bisnes Untuk Mereka Yang Sibuk adalah produk atau servis yang ditawarkan. Anda perlu kaji dan selidik dengan bijak sebelum membuat keputusan untuk memilih. Perkara ini juga penting untuk mengelak sebarang risiko yang boleh memudaratkan pegguna.

4 perkara ini adalah asas pemilihan Bisnes Untuk Mereka Yang Sibuk. Pastikan kriteria ini ada untuk sebelum mula berbisnes.

Bisnes Untuk Mereka Yang Sibuk – Adakah Anda ?

Adakah anda sentiasa sibuk bekerja, tapi sangat memerlukan pendapatan tambahan dengan berbisnes. Jika anda dalam kategori ini sebenarnya masih boleh melakukan bisnes:

 1. Sentiasa outstation
 2. Bekerja shif
 3. Waktu kerja 12jam sehari atau lebih.
 4. Sentiasa bekerja lebih masa.
 5. Surirumah, pelajar

Bagaimana untuk bermula, hubungi kami untuk bantu anda.

Hubungi Shaklee Bisnes Mentor Anda:

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *