Cara Berkesan Melicinkan Kulit Muka – 7 hari je

Kulit muka yang bermasalah boleh memberi kesan kepada keyakinan diri kita. Jangan dibiar berterusan atau semakin melarat, masalah ini boleh stresskan diri sendiri. Mizz Nora akan kongsikan Cara Berkesan Melicinkan Kulit Muka – 7 hari sahaja  dah boleh nampak perubahan yang ketara.

Cara-Berkesan-Melicinkan-Kulit-Muka–7-Hari

Faktor utama yang mempengaruhi kesihatan kita adalah pemakanan, gaya hidup dan persekitaran. Begitu juga dengan kecantikkan kulit, saling berkait dengan kesihatan.

Cara Berkesan Melicinkan Kulit Muka – 7 Hari

Cara Berkesan Melicinkan Kulit Muka Dengan Cepat hanya 7 hari? Ya, ini dibuktikan melalui kajian saintis dan pakar dermatologi. Dan juga oleh mereka yang telah berjaya memulihkan kulit wajah.

Saranan Pakar Nutrisi

Pengambilan nutrisi yang lengkap untuk kulit adalah paling penting untuk pembaharuan sel-sel baru. Antaranya protein dan kolagen untuk merawat dan menyihatkan sel kulit.

Saranan Pakar Kecantikkan & Dermatologi

Penjagaan kulit yang sebetulnya. Langkah-langkah asas yang perlu diamalkan untuk memastikan kulit sentiasa  sihat adalah:

 1. Membersih secara teratur, sekurangnya dua kali sehari.
 2. Gunakan toner selepas mencuci jika.
 3. Sapukan pelembap yang mengandungi SPF 50 untuk melindungi kulit.
 4. Scrub untuk membuang sel kulit mati dan mencerahkan kulit secara berkala.

Faktor Kenapa Rawatan Kulit Muka Tidak Berkesan

Ramai yang masih kecewa walaupun telah melakukan semua perkara yang disarankan. Jika ini terjadi pada anda,  perlu lihat kembali tentang:

 1. Pemilihan produk – Tidak kira suplemen atau skincare, kedua-duanya adalah faktor utama pemulihan atau rawatan kulit muka yang berkesan. Pastikan produk yang terjamin, bukan hanya mencantikkan tetapi baik untuk kesihatan . Berhati-hati dengan produk dipasaran, banyak yang merbahayakan kesihatan dan kesan sampingan pada kulit muka.
 2. Disiplin – Rutin harian perlulah konsistan
 3. Masa-Berikan tempoh masa untuk pemulihan sel-sel kulit. Perubahan seawal 7 hari adalah minimum. Namun bagi produk yang berkualiti, kebaikkannya boleh dirasai seawal penggunaannya dan tiada kesan sampingan jangka pendek atau panjang.

Cara Berkesan Melicinkan Kulit Muka – 7 Hari Dengan Shaklee

Shaklee menyediakan keperluan lengkap untuk dalaman dan luaran kulit cantik dan sihat. Dijamin berkesan untuk Melicinkan Kulit Muka Dengan dengan pantas.

DalamanVitamin Semulajadi

Proses pemulihan dalaman bergantung sepenuh pada pemakanan dan suplemen. Suplemen untuk merawat dan memulihkan sebarang masalah kulit adalah

 • Kolagen – Kuatkan dan anjalkan struktur kulit
 • ESP – Protein lengkap untuk hasilkan sel baru
 • Vitamin C – Lindungi sel kulit daripada radikal bebas.
 • GLA – Seimbangkan hormon untuk kekalkan kecantikkan kulit dari dalam.
 • CoQtrol – Bekal tenaga untuk sel dan melindungi sel kulit dari sinar UV daripada dalam.

Kesemua ini nutrisi lengkap untuk kecantikkan dan kesihatan, bukan hanya kulit muka, tetapi seluruh tubuh.

Cara-Berkesan-Melicin-kan-kulit-muka-7 hari

Luaran – Produk Penjagaan Kulit YOUTH

Terdiri daripada 6 produk penjagaan kulit yang semulajadi dan organik:

 1. Pencuci muka
 2. Toner
 3. SPF 50 dan pelembap
 4. Serum
 5. Pelembap malam
 6. Radiance C & E
 7. Masker
 8. Eye treatment

YOUTH dijamin  mampu untuk memberikan kesan yang diingini. Manfaat YOUTH adalah bahan aktifnya yang dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan, yang melalui kajian selama 8 tahun oleh saintis.

Kenapa Mesti Pilih Shaklee Untuk Produk Kecantikkan Anda

Shaklee sangat pentingkan kesihatan secara semulajadi dan beyond organic. Keutamaan setiap produk yang dihasilkan mestilah membantu untuk kita semakin sihat, walaupun hanya untuk kecantikan.

Keberkesanan produk shaklee dibuktikan dengan kajian klinikal. Bukan hanya pada testmoni pengguna. Tidak pernah diuji keatas haiwan. Tiada was-was dengan kualiti produk yang dikeluarkan. Ini kerana keupayaan teknologi dan polisi Shaklee sangat utuh yang telah berusia lebih 100 tahun. Sebab itu hanya dengan Shaklee adalah Cara Berkesan Melicinkan Kulit Muka  yang terbaik.

Perlukan vitamin dan konsultan, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *