Cara Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko

Apakah Cara Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko. Mesti ramai yang fikir dengan melakukan pelaburan atau pembelian saham dibawah seliaan kerajaan seperti ASB, koperasi. Namun sedarkah anda semua ini tidak menjamin pulangan yang lumayan dan ada risikonya sendiri.

Cara-Gandakan-Pendapatan-Tanpa-Risiko

Bagi mereka yang mengambil sistem pinjaman untuk pelaburan, ada yang terpaksa menanggung kos interest disebabkan pulangan pelaburan yang tidak mencukupi. Atau langsung tidak boleh merasa keuntungan pelaburan yang terpaksa digunakan semuanya untuk bayaran pinjaman.

Cara Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko yang lebih efektif sebenarnya boleh dilakukan dengan membina empayar perniagaan (Quardant B) tanpa modal dan mampu untuk berkembang. Ya, inilah langkah yang perlu anda usahakan untuk capai sasaran pendapatan dengan lebih pantas.

Cara Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko

Untuk gandakan pendapatan tanpa risiko hanyalah dengan membina Perniagaan Tanpa Modal. Antara ideanya seperti:

 1. Agen insuran/takaful – Pembayaran akan diterima selagi pencaruman membuat bayaran. Jumlah ini akan semakin bertambah jika pencarum meningkat. Cabarannya adalah menguruskan hal tuntutan pencarum yang agak cerewet dan ada sesetengah kes memerlukan perbicaraan mahkamah.
 2. Program affiliate – perniagaan sepenuhnya bergantung pada atas talian. Kerja yang dilakukan adalah mempromosikan sesesuatu perniagaan lain dengan cara berkongsi link sesawang. Bayaran diperolehi jika ada pembelian melalui link yang anda kongsikan. Pembayaran bergantung kepada jenis affiliate yang dipilih. Jika konsep perniagaannya seperti pencarum takaful, ia sangat menarik untuk diusahakan. Jika tidak untuk Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko sukar untuk menjadi kenyataan.
 3. Multi level marketing – Pendapatan bergantung kepada hasil jualan, jumlah ahli yang direkrut dan leader yang dilahirkan. Namun ada sesetengah syarikat yang menghadkan pembayaran bonus pada satu-satu level. Jadi pendapatan anda akan terhad dan tak berkembang.  Perkara paling penting adalah pemilihan syarikat yang benar-benar boleh menguntungkan tanpa sebarang modal disyaratkan.  Ini kerana banyak multi level marketing yang menghadap jumlah tertentu untuk memulakan perniagaan. Dan paling penting untuk Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko pastinya tiada had pembayaran bonus.
 4. Dropship – Keuntungan sekita 10-15%, jumlah yang kecil dan tidak sesuai sebagai pilihan untuk Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko. Pilihan ini hanya sesuai jika hanya fikirkan pendapatan sampingan atau isi masa terluang. Pembayaran pula hanya sekali untuk setiap penjualan yang dilakukan.
 5. Perkhidmatan Grafik & Web Designer – Memerlukan kepakarannya sendiri. Juga sedikit modal untuk penggunaan software tertentu. Namun perkhidmatan anda akan terhad dengan masa, jadi bayaran juga terhad. Pilihan ini kurang efektif dan memerlukan pekerja yang ramai untuk kembangkan bisnes anda.

 

Pilihan Tepat Untuk Gandakan Pendapatan Tanpa Risiko

Jom kita selidik, antara 5 yang disenaraikan diatas mana pilihan yang terbaik? Setiap satunya ada cabaran yang tersendiri. Namun perkara yang anda perlu ambil tahu adalah manfaat yang disediakan serta profile syarikat yang utuh dan berdaya saing sebagai jaminan untuk masa depan.

Kriteria pemilihan yang penting untuk diselidik:

 1. Tanpa modal minimum ditetapkan untuk mula berbisnes.
 2. Teknologi atau kemahiran yang dimiliki oleh syarikat.
 3. Pasaran yang sudah dikuasai. 
 4. Rekod pembayaran bonus kepada pengedar/ajen.
 5. Tempoh masa penubuhan syarikat.
 6. Manfaat atau bonus yang dibayar tiada had.
 7. Perkhidmatan atau produk yang dikeluarkan sentiasa ada permintaan dan bukannya bermusim.
 8. Sistem perniagaan (online dan offline) yang mudah dan sokongan penuh disediakan.

Semua kriteria ini anda akan perolehi jika Berbisnes bersama SHAKLEE. Dengan bersama kami tools juga disediakan yang mana telah terbukti dengan mudahnya mengandakan jualan anda.

 

Hubungi Shaklee Bisnes Mentor Anda:

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *