Minuman Untuk Dalaman Wanita Yang Berisiko

Apakah Minuman Untuk Dalaman Wanita yang pernah anda ambil. Minuman berkolagen, jus kesihatan, makanan sunnah yang diproses, jamu traditional atau lain lain suplemen.

Bagaimana Minuman Untuk Dalaman Wanita Yang Berisiko ?

Setiap makanan yang diproses ada risikonya sendiri. Campuran bahan yang diproses walaupun semulajadi memberikan dos yang berbeza dengan pengambilan secara terus (tanpa diproses). Sesuatu yang diproses pasti mengandungi dos-dos tertentu atau kepekatan yang tinggi. Ini boleh menyebabkan reaksi berbeza dalam tubuh.

Anda juga mungkin diperdaya dengan label organik. Label organik dibenarkan walaupun produk tersebut mengandungi 30% bahan asing tertentu termasuklah pestisid/racun dari sumber tumbuhan yang digunakan.

Begitu juga “Semulajadi”. Bahan semulajadi tak bermaksud tiada bahan tambahan. Ya, bahan pengawet, pewarna kepada bahan semulajadi yang diproses untuk memastikan pemasaran terjamin. Tiada kerosakkan dan kerugian. Juga bahan perasa tambahan seperti pemanis tiruan untuk menyedapkan rasa produk tersebut.

Namun yang lebih ekstrem adalah campuran ubatan atau bahan kimia terlarang untuk kesan yang pantas. Inilah yang sangat dibimbangi.

Minuman-Kesihatan-Yang-Merbahaya

Risiko Mengandungi Bahan Terlarang

Bukan sahaja Minuman Untuk Dalaman Wanita, malah sebarang produk kecantikkan dan kesihatan yang dikeluarkan tanpa kawalan ketat terdedah dengan risiko ini.

Ramai pengeluar yang mengambil jalan pintas untuk menunjukkan keberkesan produk mereka dengan campuran bahan seperti ini.

Terbukti banyak serbuan keatas produk kesihatan dan kecantikkan yang dirampas dari pasaran kerana memerbahaykan kesihatan. Ada juga penarikkan balik kelulusan yang diberikan oleh kementerian kesihatan.

Minuman-Untuk-Dalaman-Wanita-Yang-Berisiko

sumber Berita Barian

LULUS KKM – Bukan Jaminan Produk Yang Selamat dan Berkesan

Pendedahan oleh pegawai kesihatan sendiri, tiada jaminan keberkesanan terhadap produk Minuman Untuk Dalaman Wanita atau sebarang produk kesihatan dan kecantikkan yang memiliki sijil kelulusan KKM.

Sebagai pengguna yang bijak, anda perlu tahu kesemuanya dari proses bahan mentah sehingga pembungkusan. Selidik setiap satu kandungan yang ada dalam Minuman Untuk Dalaman Wanita yang diambil.

Langkah yang tepat bermula dari keupayaan pengeluar itu sendiri. Keupayaan teknologi penghasilan dan kajian terhadap produk yang dihasilkan.

Teknologi Pengeluaran

Kenapa teknologi sangat penting. Pastinya untuk memastikan kualiti produk sentiasa terjamin.  Kaedah teknologi pengeluaran yang terbaik boleh memastikan kualiti produk yang dihasilkan tanpa sebarang risiko. Manfaatnya pengguna tidak terdedah dengan sebarang risiko dan pengeluar tidak mengalami kerugian atau sebarang masalah.

Teknologi Kajian dan Penyelidikan

Kajian sangat penting dalam penghasilan sesuatu barangan untuk pastikan keberkesanan dan selamat digunakan. Penyelidikan juga penting untuk meningkatkan tahap kualiti atau manfaat yang lebih baik.

Adakah Anda Yakin Dengan Minuman Untuk Dalaman Wanita Yang Anda Pilih

Nora sejujurnya percaya dan tiada was-was hanya dengan Shaklee. Walaupun produk yang dipasarkan dalam pasaraya atau drugstore, ia tiada jaminan penuh seperti Shaklee. Kenapa Shaklee?

Teknologi R&D

Perkara yang sangat mengujakan pada mereka yang mementing kualiti.

  • Shaklee menjalankan kajian keatas setiap bahan mentahnya sebelum digunakan.
  • Jaminan tiada bahan tambahan seperti pengawet, pewarna, perasa. Kita boleh tengok kebanyakkkan produk drugstore mengandungi paraben sebagai pengawet. Tapi tidak dalam produk shaklee.
  • Formula yang dihasilkan hasil daripda kajian saintis, bukan campuran  sebarangan. >>Kenali Shaklee<<

Minuman-Untuk-Dalaman-Wanita

Minuman Untuk Dalaman Wanita Yang TERBAIK

Minuman kesihatan yang disarankan ini pastinya VIVIX. Manfaat untuk kesihatan dan kecantikkan yang menyeluruh. Vivix bertindak:

  1. Anti-aging, memelihara kesihatan dan kekalkan kecantikkan kulit. Mengatasi masalah kulit seperti kusam, jeragat, jerawat dan penuaan.
  2. Mengawal tahap glukos iaitu gula dalam darah
  3. Memulihkan dan memelihara sel-sel sehingan sel DNA.
  4. Memelihara organ dalaman terutama fungsi jatung, buah pinggang dan juga aset/sistem peranakan wanita.
  5. Memulihkan tenaga dan kecergasan

minuman-untuk-dalaman-wanita-4

minuman-untuk-dalaman-wanita

minuman-untuk-dalaman-wanita-1

minuman-untuk-dalaman-wanita-33

 

minuman-untuk-dalaman-wanita-22

Perlukan vitamin dan konsultan, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *