Produk Untuk Muka Berlubang

Bagi mereka yang dah berputus asa tak rugi luangkan masa korang untuk ketahui  Produk Untuk Muka Berlubang disini. Di jamin berkesan oleh pakar kulit  dan saintis. Semua yang dikeluarkan adalah hasil kajian klinikal untuk dapatkan hasil yang terbaik.

Bagaimana Terjadinya Parut Muka Berlubang

Kesan kerosakkan struktur kulit boleh meninggalkan lekuk diwajah. Selalunya ia disebabkan masalah jerawat yang serius atau berulang di bahagian yang sama. Atau kemalangan yang mencederakan struktur kulit.

Masalah pori yang besar juga boleh menyumbang kepada kulit muka berlubang yang lebih jelas.

Struktur Kulit

Kulit terdiri dari empat lapisan. Setiap lapisan mempunyai fungsinya sendiri.  Lapisan yang paling ketara menentukan bentuk luaran adalah lapisan derma, hypoderis dan otot iaitu bahagian yang mengandungi kolagen. Paras kolagen berkadar langsung dengan keanjalan kulit. Makdsudnya jika kolagen tinggi, maka kulit lebih anjal dan sebaliknya.

Kelembapan kulit juga faktor yang penting untuk merawat parut berlubang. Kulit yang lembap pastinya lebih sihat dan membantu peredaran darah yang lebih baik untuk membekalkan nutrisi pada setiap lapisan kulit.

Produk-Untuk-Muka-Berlubang

Produk Untuk Muka Berlubang

Parut muka yang berlubang sememangnya sukar untuk dihilangkan namun tidak mustahil. Rawatan yang konsistan pasti membantu mengurangkan parut berlubang.

Produk untuk memulihkan muka berlubang memerlukan rawatan luaran dan dalaman. Luaran adalah pengunaan skincare dan pemulihan kulit dari dalam memerlukan berapa vitamin.  Persoalannya produk muka berlubang yang bagaimana betul-betul berkesan?

Bagaimana Memilih Produk Untuk Muka Berlubang- Semulajadi Dan Organik

Parut muka berlubang yang jelas kelihatan boleh dikurangkan dengan membaiki struktur kulit dari dalam, dan bukan hanya pengunaan skincare untuk luaran sahaja.  Apa pun, yang pentingnya, setiap produk mestilah semulajadi dan organik agar tidak menjejaskan kesihatan.

1. Produk Untuk Muka Berlubang – Dari Dalam

Protein– Membentuk sel-sel kulit baru dengan lebih baik. menguatkan otot-otot pada lapisan kulit

Kolagen-mengembalikan kandungan kolagen pada tahap optimun untuk pemulihan keseluruhan struktur kulit.

Vitamin C– Merangsang penghasilan kolagen

Zinc –  Unsur yang ada di dalam sel seluruh badan dan diperlukan untuk system imun.  Penting untuk aktiviti sel iaitu pembahagian, pertumbuhan dan penyembuhan sel.

GLA – Penting bagi mereka yang berusi 30 an keatas . Pada ketika ini hormon wanita mula menurun. hormon ini sangat penting dalam mengekalkan kesihatan kulit

Antioksidan – Memelihara sel kulit dari radikal bebas. Sumber antioksidan yang terbaik sperti vivix juga berkesan untuk memulih sel-sel kulit yang rosak/luka spenuhnya.

2. Produk Untuk Muka Berlubang – Luaran (Skincare)

Penjagaan luaran  untuk pemulihan kulit berlubang yang anda perlukan, pasti lengkap sepenuhnya dengan ‘full set YOUTH skincare-Repair Set‘. 100% semulajadi dan organik untuk merawat semua jenis masalah kulit.

Dengan dua tindakan ini, iaitu suplemen dan skincare. Masalah kulit muka berlubang pastinya memeberikan kesan yang sanagt memuaskan. Perubahan boleh dilihat dengan jelas seawal 7 hari. >>TESTIMONI<<

 

Perlukan vitamin dan konsultan, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *