Set Penjagaan Rambut  Semulajadi Dan Organik – ProSante

Produk penjagaan rambut yang baik mampu suburkan rambut anda. Atasi rambut gugur, kelumumur, kulit kepala berminyak dan pelbagai masalah lain. Jika anda pentingkan produk yang semulajadi dan berkesan, Set Penjagaan Rambut Semulajadi Dan Organik – ProSante adalah pilihan yang paling tepat dan terjamin.

Asas Kesuburan Rambut – Kulit Kepala

Kesuburan rambut bermula dari kulit kepala yang sihat dan bersih. Jika kulit kepala ada banyak lebihan minyak ia akan membentuk kelumumur. Seterusnya pori akan tersumbat dan menghalang oksigen ke akar rambut (folikel). Sebab itulah, asas rambut yang subur dan sihat bermula dari kulit kepala yang sihat.

Set Penjagaan Rambut Semulajadi Dan Organik – ProSante

Setiap produk ProSanté® mengandungi Scalp Health Complex yang terdiri daripada campuran 10 vitamin, mineral dan herba yang memelihara kulit kepala dalam keadaan optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan berkilauan.  Formulasi Prosante asasnya mengandungi:

 1. Ekstrak Swertia dan Halia – Fungsinya untuk melancarkan peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan akar rambut.
 2. Zink, Mangan dan Vitamin A – Mineral penting untuk menyokong pembaharuan sel kulit kepala yang sihat.
 3. Ekstrak Teh Hijau dan Minyak Daun Teh – Manfaatnya melindungi rambut daripada kerosakan akibat radikal bebas dan lain-lain tekanan persekitaran.

Set Penjagaan Rambut Semulajadi Dan Organik – ProSante dijamin bebas bahan kimia keras yang boleh merosakkan rambut dan kesihatan kita.

ProSante  Terdiri Daripada 3 Produk:

1. Revitalizing Shampoo
 • Menyegarkan, melicinkan kutikel dan melebatkan rambut.
 • Membuang kotoran, minyak dan bahan cemar tanpa merosakkan kulit kepala.
 • Memberikan kekuatan, kilauan dan ketahanan pada akar rambut

Shampo ProSante merupakan pencuci rambut yang dipaten. Kandungannya terdiri daripada tumbuhan termasuk jagung dan kelapa. Diformulasi untuk kesihatan dan pertumbuhan rambut yang optimum. Mengandungi bahan pelembap untuk mengekalkan kelembapan rambut.

shampoo-organik RM 68.75 (296 ml)

2. Replenishing Conditioner
 • Menguat, melembut dan menambah kilauan rambut
 • Merawat kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang.

Diformulasi dengan humektan, emolien dan protein sayur-sayuran. Mengandungi Scalp Health Complex, untuk kesihatan dan pertumbuhan rambut yang optimum.

Set-Penjagaan-Rambut-Semulajadi-Dan-Organik-2PNGRM 70.00 (237 ml)

3. Nourishing Scalp Treatment
 • Menyubur, menguat dan melebatkan rambut dengan mengurangkan keguguran semasa disikat.
 • Formula tanpa bilas, melegakan kulit kepala.
 • Melindungi keseimbangan lembapan-minyak sihat semula jadi.

Mengandungi kepekatan tertinggi Scalp Health Complex, iaitu campuran unik 10 vitamin, mineral dan herba berkesan yang menyediakan  (kulit kepala) optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan berkilauan. Antioksidan vitamin A dan E, serta Coenzim Q10 melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas. Formula yang terbukti secara klinikal boleh digunakan setiap hari pada rambut basah atau kering.

rawatan-rambut-organikRM 93.75 (59ml)

ProSanté® Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif yang telah terbukti berkesan untuk mengurangkan keguguran rambut semasa disikat. Ia juga melebatkan dan menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada produk Penjagaan Rambut Organik ProSanté®.

Perlukan vitamin dan konsultan, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *