Kenali Shaklee

Kenali Shaklee – Siapa Pengasas Shaklee

 

Kenali Shaklee

Shaklee adalah pengeluar vitamin semulajadi di Amerika Syarikat. Kejayaan Shaklee sudah melebihi 100 tahun yang bermula sejak tahun 1915. Pengasas Shaklee ialah Dr. Forrest C.Shaklee. Shaklee juga merupakan perintis kepada penciptaan vitamin yang pertama di dunia

Kenali Shaklee

 

Kenali Shaklee – Info Menarik Tentang Shaklee

Shaklee Difference

Produk Shaklee sangat berbeza berbanding dengan produk nutrisi lain. Ini kerana Shaklee satu satunya pengeluar vitamin yang menjalankan  ‘Land Mark Study‘. Iaitu kajian keatas pengguna yang telah mengambil Shaklee selama 40-50. Tujuannya untuk membuktikan Shaklee  SENTIASA SELAMAT (ALWAYS SAFE), SENTIASA BERKESAN (ALWAYS WORKS), SENTIASA MESRA ALAM (ALWAYS GREEN).

 

Kualiti Shaklee terjamin bermula dari sumber bahan yang digunakan sehinggalah pengeluarannya.

 

Kenali Shaklee

Kajian Klinikal

Shaklee mempunyai bukti kebaikan produknya, terdapat lebih 100 kertas kajian saintifik, 90 daripadanya diterbitkan dalam jurnal peer-dikaji semula, yang membuktikan keberkesanan produk Shaklee.

 

Produk Shaklee tidak pernak diuji keatas haiwan, ini kerana sumbernya hanya dari bahan yang semulajadi dan selamat.

Kenali Shaklee

 

Lebih daripada $ 300 juta dilaburkan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan (RND Shaklee Center). Dan dalam 2007 Kajian dijalankan dengan kerjasama penyelidik dari U.C. Berkeley, Sekolah Kesihatan Awam (Pihak Ketiga) yang menunjukkan bahawa orang yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai kesihatan dengan lebih baik dan ketara berbanding daripada mereka yang mengambil multivitamin jenama lain.

Kajian Shaklee sentiasa berterusan dalam menyediakan keperluan yang terbaik untuk masyarakat dunia.

Pastikan pemilihan produk yang kita ambil mempunyai jaminan saintifik dan ujian klinikal untuk kelangsungan hidup yang sihat ceria.

Kenali Shaklee

 

Kenali Shaklee – Produk

Shaklee terus berkembang dan menghasilkan produk yang mementing kesihatan kita. Dijamin berkualiti untuk keperluan harian semua golongan termasuk bayi dan kanak-kanak. Keistimewaan produk Shaklee juga adalah formulasinya dipatenkan.

 

Kenali Shaklee

Kenali shaklee

 

Shaklee Adalah Pilihan Semua

Mereka yang memilih Shaklee  dan apakah kejayaan mereka bersama Shaklee di seluruh dunia. Ya, ini juga membuktikan Shaklee adalah yang terbaik. Antaranya

  • Ahli sukan Olimpik
  • Angkasawan
  • Atlit

 

Kenali Shaklee

 

 

Kenali Shaklee – Sijil Halal

Shaklee mempunyai sijil halal dan juga Lulus Kementrian Kesihatan Malaysia untuk setiap produknya. Bukan sahaja KKM malah diperingkat international.

Kenali Shaklee