Produk Shaklee

Kenali Shaklee – Pengasas Shaklee

Kenali Shaklee

Shaklee adalah pengeluar vitamin semulajadi di Amerika Syarikat. Kejayaan Shaklee sudah melebihi 100 tahun yang bermula sejak tahun 1915. Pengasas Shaklee ialah Dr. Forrest C.Shaklee. Shaklee juga merupakan perintis kepada penciptaan vitamin yang pertama di dunia

Kenali Shaklee

Kenali Shaklee – Info Menarik Tentang Shaklee

Shaklee Difference

Produk Shaklee sangat berbeza berbanding dengan produk nutrisi lain. Ini kerana Shaklee satu satunya pengeluar vitamin yang menjalankan ‘Land Mark Study‘. Iaitu kajian kesan keatas pengguna yang telah mengambil Shaklee selama 40-50. Tujuannya untuk membuktikan Shaklee  SENTIASA SELAMAT (ALWAYS SAFE), SENTIASA BERKESAN (ALWAYS WORKS), SENTIASA MESRA ALAM (ALWAYS GREEN).

Kualiti Shaklee terjamin bermula dari sumber bahan yang digunakan sehinggalah pengeluarannya. Jaminan Shaklee terhadap pengeluarannya adalah 100% semulajadi, bebas sebarang bahan tambahan seperti pengawet, pewarna, perisa dan perasa. 

Mempunyai teknologi, pusat kajian dan penyelidikannya sendiri yang di barisi saintis bertaraf Nobel dunia.  Shaklee diiktiraf oleh seluruh persatuan kesihatan dunia.

Kenali Shaklee

Kajian Klinikal

Shaklee mempunyai bukti yang jelas kebaikkan produknya, terdapat lebih 100 kertas kajian saintifik, 90 daripadanya diterbitkan dalam jurnal peer-dikaji semula, yang membuktikan keberkesanan produk Shaklee.

Produk Shaklee tidak pernah diuji keatas haiwan, ini kerana sumbernya hanya dari bahan yang semulajadi dan selamat.

Kenali Shaklee

Lebih daripada $300 juta dilaburkan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan (RND Shaklee Center). Dan dalam 2007 Kajian dijalankan dengan kerjasama penyelidik dari U.C. Berkeley, Sekolah Kesihatan Awam (Pihak Ketiga) yang menunjukkan bahawa orang yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik yang ketara berbanding daripada mereka yang mengambil multivitamin jenama lain.

Kajian Shaklee sentiasa berterusan dalam menyediakan keperluan nutrisi yang terbaik untuk masyarakat dunia.  Hasil kajian boleh dirujuk di shakleeresource

Kenali Shaklee

Kenali Shaklee – Produk

Shaklee terus berkembang dan menghasilkan produk yang mementing kesihatan kita. Dijamin kualiti terbaik untuk keperluan harian semua golongan termasuk bayi dan kanak-kanak. Keistimewaan produk Shaklee juga adalah formulasinya dipatenkan.

>Senarai Produk<<

1. Produk Nutrisi (Vitamin)

Produk vitamin shaklee adalah suplemen semulajadi untuk kesihatan, kecantikkan dan mengawal berat badan.

produk-shaklee-vitamin-suplemen

2. Produk Skincare dan Penjagaan Diri (YOUTH)

YOUTH skincare dihasilkan 100% daripada tumbuhan untuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara semulajadi. Melalui 8 tahun kajian dan ujikaji sebelum dikeluarkan untuk memberikan kesan yang sangat mengujakan.

Shaklee juga mengeluarkan set penjagaan rambut.

pencuci-muka-terbaik-kulit-berminyak

3. Produk Penjagaan Rumah (Get Clean)

Lengkap kesemua keperluan mencuci dalam rumah dan pakaian. Selamat dan memudahkan kerja-kerja mencuci kotoran dengan berkesan. Bebas sebarang bahan kimia.

Produk-Shaklee

4. Produk Bayi (Shaklee Baby)

Terdiri daripada mandian, losyen dan minyak bayi. Tidak memedihkan dan lembut pada kulit bayi. Pastinya 100% semulajadi dan sangat baik untuk pengguna kulit sensitif.

Kenali shaklee

Shaklee Adalah Pilihan Semua

Mereka yang memilih Shaklee  dan apakah kejayaan mereka bersama Shaklee di seluruh dunia. Ya, ini juga membuktikan Shaklee adalah yang terbaik. Antaranya

  • Ahli sukan Olimpik
  • Angkasawan
  • Atlit

Pastikan pemilihan produk yang kita ambil mempunyai jaminan saintifik dan ujian klinikal untuk kelangsungan hidup yang sihat ceria.

Kenali Shaklee

Kenali Shaklee – Sijil Halal

Shaklee mempunyai sijil halal dan Lulus Kementrian Kesihatan Malaysia untuk setiap produknya. Bukan sahaja KKM malah diperingkat international.

Kenali Shaklee

Perlukan vitamin dan konsultan, hubungi saya untuk bantu anda.

Nama : Norra@ Norrabiatul

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120