Shaklee Bisnes Mentor

Assalamualaikum, salam perkenalan

Blog ini terbina dengan kesedaran MizzNorra untuk berkongsi kepada semua terutamanya wanita untuk capai KERJAYA, KEWANGAN, KECANTIKKAN dan KESIHATAN (4K) yang mereka perlukan. Jom bersama kami PURITY Family dan membangunkan empayar anda sendiri. Capai 4K yang diidamkan sepantasnya.Shaklee Bisnes Mentor

 

KERJAYA

Kerjaya yang diidamankan pastinya sesuatu yang boleh memberi kepuasan dan memenuhi citarasa kita. Juga peruntukan masa yang seimbangan bersama keluarga. Kerjaya bukan hanya bergaji tetap, malah merangkumi segala jenis pekerjaan yang mendatangkan hasil, termasuklah berbisnes. Begitu juga kerjaya bersama Shaklee mampu memberikan anda gaji bulanan dan lebih dari itu.

 

KEWANGAN

Capai atau perolehi kebebasan kewangan adalah impian setiap orang. Walau bagaimanapun ia perlu lah disertakan dengan usaha tanpa jemu dengan bimbingan mentor yang berilmu dan berpengalaman. Bebas ini sangat subjektif, ia berbeza bagi setiap individu. Jadi tentukan sendiri tahap kebesan kewangan yang ingin dicapai, dengan SHAKLEE pendapatannya adalah infinti.  Oleh itu, setiap orang mampu capai kebebasan kewangan yang mereka inginkan jika bersama SHAKLEE dengan bimbingan PURITY Family.

 

KECANTIKKAN

Shaklee tidak pernah mengabaikan keperluan untuk KECANTIKKAN luaran dan dalaman, bukan hanya untuk kaum wanita, malah juga lelaki. Cantik Shaklee adalah SEMULAJADI iaitu yang mampu kekal awek muda, atau dengan kata lain TIDAK TIMBUL MASALAH TUA SEBELUM USIA.

 

KESIHATAN

Ini adalah objektif utama Shaklee, sentiasa meletakkan kesihatan penggunanya nombor 1. Setaip produk yang dihasilkan melalui pelbagai kajian dan R&D. Berjuta peruntukkan untuk memastikan semuanya SELAMAT, BERKESAN dan MESRA ALAM. Shaklee tidak pernah menjalankan kajian keatas haiwan kerana bahan-bahannya sudah terjamin selamat.Ujian keberkesanan pula dilakukan keatas mereka yang setia bersama berpuluh tahun (40-50tahun).

 

Kenapa SHAKLEE

Dengan SHAKLEE kita mampu mencapai kesemua ini, hanya usaha dan keikhlasan untuk berjaya. Tidak memerlukan sebarang peruntukkan kewangan, cuma perlu berdaftar sebagai ahli.

 

Produk yang sangat berkesan dan selamat, terbukti dengan kajian klinikal.  Produk-produk  Shaklee dipatenkan, dibuktikan keberkesanannya dalam Landmark Study, iaitu kesan keatas pengguna yang setia. Ini bermakna pasarannya luas tanpa pesaing. Hanya di perolehi dari Shaklee.

 

Diperlukan oleh semua lapisan masyarakat yang merangkumi kesihatan dan kecantikkan secara semulajadi.  Sentiasa ada permintaan untuk seisi keluarga. Ini memberikan peluang pasaran yang sangat besar untuk mengembangkan empayar.

 

Sistem bonus yang ditawarkan dan konsep bisnes yang menjaga kebajikkan pengedarnya. Tidak membebankan dengan had minum pembelian atau dengan kata lain tanpa modal, tidak perlu fikir  kerugian. Tidak ada konsep  senioriti untuk berjaya.

 

Harapan

Harapan MizzNorra agar semua wanita tidak tersalah langkah dalam mencapai impian, impian untuk cantik, impian untuk bebas kewangan. Sama-sama kita berkongsi ilmu untuk manfaat bersama.  Ini kerana begitu ramai wanita yang inginkan kecantikkan tetapi ambil jalan mudah, akibatnya kesihatan turut terjejas. Mudah terpedaya dengan produk-produk yang disajikan testimoni cantik pantas, gebu gebas. Tapi sebenarnya pelbagai penyakit diundang. Begitu juga dalam keinginan berbisnes, jom pilih yang sebetulnya mampu beri kebaikkan dan manfaat.

Dengan Shaklee dijamin dan terjamin semua ini tidak berlaku. Shaklee mempunyai Pakar Bertauliah yang sentiasa boleh dirujuk.

 

Ingin 4K anda tercapai, Hubungi MizzNorra Sebagai Bisnes Mentor Anda,

Nama : Norrabiatul @ Norra

ID Shaklee : 912061

Whatsapp/Telegram/Telefon: 0197064120